Alcatel One Touch Pop C7 - Hardcase hoesje ontwerpen - Zwart


Een persoonlijk Alcatel Pop C7 hardcase hoesje maken.


Gebruik je eigen foto al ontwerp voor het telefoonhoesje.


Beschermt je hele telefoon.

Bestel vandaag en we verzenden het binnen 3 dagen! | € 14,95 (Standaard Levering)


Alcatel C7 Hardcase ontwerpen
Alcatel C7 telefoonhoesje zwart

Alcatel One Touch Pop C7 hoesje ontwerpen

Wil je een echt uniek en origineel telefoonhoesje voor jouw Alcatel smartphone? Zoek dan niet verder! Bij Gocustomized.com maak je simpel en snel een hoesje dat helemaal naar jouw eigen smaak is. Je kunt het hoesje namelijk laten bedrukken met een foto, logo of mooie tekst. Jouw eigen design wordt op de achterkant van het hoesje gedrukt, de zijkanten blijven de originele zwarte kleur van het hoesje behouden. Het hoesje is gemaakt van hoogwaardig kunststof zodat jouw Alcatel One Touch Pop C7 goed beschermd is tegen krassen of vallen.

Extra informatie
Afbeelding afmetingen 800x1400
Type Device Alcatel One Touch Pop C7
Type bedrukking UV Print, Achterkant bedrukt
Materiaal Gepolijst kunststof
Afwerking Krasvast, Mat, Slijtvast
Beschikbare kleuren Zwart
Extra informatie: Nee

Simpel en snel ontwerpen!

Het ontwerpen lijkt misschien lastig of tijdrovend maar dat is het absoluut niet. Je hoeft geen software te downloaden of installeren, het ontwerpen gebeurt gewoon op onze website zelf. In een handomdraai heb je een foto geupload vanaf je laptop, smartphone of tablet en kun je het ontwerpen starten. Je kunt je foto draaien, vergroten of verkleinen. Uiteraard kun je ook nog teksten toevoegen in iedere denkbare kleur. Tevreden met je design? Je kunt hem dan snel opslaan in je winkelwagen om het bestelproces af te maken. Meer informatie.

 

Onze unieke productiemethode.

Als je bestelling geplaatst is gaan we direct aan de slag om jouw unieke telefoonhoesje te produceren. We maken hiervoor gebruik van de modernste technieken zodat het Alcatel Pop C7 hoesje zo snel en zo mooi mogelijk bij jou bezorgd wordt! De bedrukking is geheel krasvast en slijt dus nagenoeg niet. Mocht er toch iets niet naar wens zijn, dan lossen we dit altijd naar tevredenheid op. Niet voor niets geven klanten ons een hoog cijfer voor onze producten en dienstverlening!

"

Extra informatie
Afbeelding afmetingen 800x1400
Type Device Alcatel One Touch Pop C7
Type bedrukking UV Print, Achterkant bedrukt
Materiaal Gepolijst kunststof
Afwerking Krasvast, Mat, Slijtvast
Beschikbare kleuren Zwart
Extra informatie: Nee