Blog

5 leukste nieuwe apps

Soms ontkom je er niet aan, verveling. Je hebt al je huidige spelletjes op je telefoon allemaal al eens gespeeld. Alle chats-apps heb je al een geprobeerd. Alle foto bewerkers zijn niet meer speciaal. Je weet niet meer zo goed wat je nu moet gaan doen als je op de bus aan het wachten bent. Gelukkig hebben wij de oplossing! Lees deze blog en je weet genoeg leuke apps die je nog eens kunt proberen!

 

De leukste Apps om eens te bekijken!

1. Chaatz

10 apps Afbeelding van Finance.yahoo.com

Er bestaan tientallen chat-apps. We hebben onder andere WhatsApp en Facebook messenger. Nou is standaard berichten sturen handig, maar saai. Dat dachten ze bij Chaatz ook en hebben daarom een ander soort chat ontwikkeld. Zodra jij een berichtje verstuurd wordt deze in de vorm van een stripboek weergegeven! Dat is natuurlijk veel vetter als die standaard ballonnetjes met tekst.

 

2. OmaPost

Apps Omapost Afbeelding van Omapost.nl

In deze tijd wordt het steeds moeilijke om contact te onderhouden met de oudere generatie, die vaak niet veel verstand heeft van technologie. Enkele opa's of oma's zijn heel hip, maar de meesten hebben geen flauw idee hoe WhatsApp of Facebook werkt. Daarom hebben Nederlandse app-developers de app Omapost gemaakt. Je kunt met deze app iedere maand een kaartje met je leukste foto's sturen, daarnaast kun je ook je persoonlijke tekst toevoegen. Want zonder tekst is een kaartje natuurlijk niet compleet.

 

3. Hey! That’s My Cheese

10 apps cheese Afbeelding van Androidplanet.nl

Er is een groot stuk kaas met heel veel ratten, die soms met hun hoofd eruit steken. De bedoeling is dan dat je er een tik op geeft. Dit is echte bezigheidstherapie. Je kunt de kaas omdraaien door te swipen. Je moet wel snel reageren want anders nemen ze je kaas mee!

 

4. Despicable Me: Minion Rush

apps minion run Afbeelding van iCulture

Wie fan is van minions mag deze app niet missen. Het doel van dit spelletjes is zo lang mogelijk rennen met je minion, waarbij je obstakels moet ontwijken! Erg verslavend want je wilt de hele tijd je high score verbreken!

 

5. Elevator

Apps Elevator Afbeelding van Allaboutphones.nl

Nog een verslavend spel. Je moet jezelf naar rechts bewegen, maar dit kan alleen door middel van liften. Sommige van deze liften gaan omhoog en anderen gaan naar beneden. Je moet het dus erg goed timen wanneer je opschuift. Het spel is moeilijk om te spelen, maar dat is waarom het zo verslavend is. Je wilt de hele tijd je topscore verbreken!

 

Heb jij nog andere leuke apps die je altijd speelt als je je verveeld? Laat het ons dan weten in een reactie!

 

 

Geef een reactie