Gratis cadeauverpakking en persoonlijk kaartje bij jouw hoesje.

Blog

15 praktische, grappige en stoere cases

We hebben bij GoCustomized veel creatieve en hilarische cases gezien! Er zijn zeker genoeg gekke hoesjes op de wereld en in dit artikel zullen wij, naar onze mening, de 15 meeste praktische, grappigste en stoere cases op een rijtje zetten. Misschien kun je creatieve ideeën opdoen voor je eigen case!

5 Praktische cases

Cases - beer

Een flesopener en hoesje in één – zodat je telefoon beschermt is, stel dat je biertje geschud was voordat hij wordt geopend.

 

fundas de movil

Deze case is perfect voor milieu bewuste telefoongebruikers. Laad je telefoon op door middel van zonlicht! Je hoeft nooit meer de oplaadkabel te gebruiken, tenzij het donker is, of winter, of je woont op de Noordpool.

fundas de movil

Een case met pepperspray is niet echt grappig, maar in plaats van het te vullen met pepper, kan je het natuurlijk ook vullen met Axe. Wat zullen je vrienden zeggen over deze nieuwe draagbare deodorant case?

 

fundas de movil

Een hoesje met veel handige onderdelen, voor het geval je verdwaald raakt in het bos!

 

 

fundas de movil

“Roken is slecht, oke?” Je telefooncase veranderen in een geheim sigarettendoosje is niet echt ideaal, maar je kunt natuurlijk ook de sigaretten vervangen door andere dingen die graag binnen bereik wilt hebben.

 

5 Grappige telefoonhoesjes

fundas de movil

Daar sta je dan met een case vol tanden!

 

fundas de movil

Deze case kun je in ieder geval makkelijk vast houden.

 

fundas de movil

Een case die je kan gebruiken als kussen en als stoffer.

 

fundas de movil

Voor in het geval je ineens hele erge trek krijgt.

 

fundas de movil

Geef je telefoon een nieuwe outfit, letterlijk. Je moet eerst het broekje aan de kant schuiven voordat de kabel erin past.

 

5 Stoere cases

fundas de movil

Misschien een beetje te groot, maar bestaat er iets gavers dan de Batmobiel die telefoon beschermt? We weten allemaal dat deze auto grote klappen op kan vangen, moet je nagaan hoe het je telefoon beschermt!

 

fundas de movil

Gepersonaliseerde houten cases zijn zonder twijfel de meest chique soort cases. Bij GoCustomized, hebben wij super gave bamboe cases, dus je kan vandaag nog je eigen houten telefooncase maken!

 

fundas de movil

Je leest genoeg op je telefoon, dus waarom laat je jouw telefoon er niet uit zien als een boek?

 

fundas de movil

Een gadget voor alle Steampunk fans!

 

fundas de movil

Deze nostalgische case is een must-have voor elke hippie!

 

Zoals je ziet bestaan er oneindig veel gekke en hilarische cases. Sommige zijn erg handig, maar sommige…. niet echt. Welke is jouw favoriet?

 

 

 

 

Geef een reactie