Blog

Wat zegt je telefoonhoesje over jou?

Steek je handen in de lucht als je buzzfeed quiz speelt ! We zijn er zeker van dat je het wel eens gespeeld hebt, maar schaam je er niet voor. Iedereen houdt van z'n telefoon en een hoesje daarvoor uitzoeken blijft een lastige opgave. Maar wisten jullie al dat een hoesje veel zegt over jouw persoonlijkheid? Lees hier meer over om erachter te komen welk hoesje bij jou past.

Loyaal

Met een leuke foto van jou en je vrienden, familie, huisdier laat zien waar je prioriteiten liggen. Je bent loyaal naar de mensen om je heen. Je bent betrouwbaar en helpt altijd waar nodig. Zij mogen blij zijn dat jij in hun leven bent!

De beste hoesjes voor deze persoonlijkheid zijn de hardcase hoesje. Beschikbaar als standaard of volledig geprint.

Motivatie

Kijk niet naar de klok, leef de dag en vergeet niet door te gaan met leven. Elke dag is een avontuur dus geniet van je reis. Beschrijft dit jou? Dan zonder twijfel ben jij iemand die motiveert. Je motiveert niet alleen jezelf maar ook andere. De quote op de achterkant van je hoesje herinnert je eraan om nooit op te geven. Blijf jezelf, ook als je vrienden wat minder erover te spreken zijn.

De beste hoesjes voor deze persoonlijkheid zijn de silicone hoesjes. Beschikbaar in transparant, zwart en wit

Outgoing

Bevat jouw hoesje vele kleuren, net zoals een pinata? Je bent een sociaal persoon en houdt ervan erop uit te gaan. Je gaat door het leven vol met enthousiasme en je kan niet stil zitten. Je bent vriendelijk en maakt gemakkelijk nieuwe vrienden. Je staat ook al wel bekend als de luidruchtige, maar degene die je zo noemen zijn haters.

De beste hoesjes voor deze persoonlijkheid zijn de silicone hoesjes en hardcase hoesjes

De denker

Je bent fan van geometrische designs. Je houdt van complexe puzzels en ziet in elke lijn en kleur een verhaal. Je denkt vooral in feiten en logische dingen. Je houdt ervan om met detail te werken. Dan ben jij zeker een denker!

De beste hoesjes voor deze persoonlijkheid zijn de hardcase hoesjes en het portemonnee hoesje

Een meisje-meisje

Ben jij een echt meisje-meisje? Je houdt van de kleur roze. Je houdt van winkelen en bloemen. Ondertussen heb je al een hele verzameling hoesjes. Dan ben jij zeker het meisje-meisje.

De beste hoesjes voor deze persoonlijkheid zijn de hardcase hoesje. Beschikbaar als standaard of volledig geprint.

Avontuurlijk

En dan de avonturier. Jouw hoesje beschrijft je reizen of je favoriete seizoen. Er zijn genoeg mogelijkheden dat je passie laat zien voor avonturen. Je hebt altijd drang om meer van de wereld te zien. Waarschijnlijk ben je vooral in het vliegtuig en buiten te vinden. Je houdt van cultuur en kennis. Je vrienden zullen vast jaloers zijn dat jij elke dag ergens anders te vinden bent. Dus wanneer is het volgende avontuur?

De beste hoesjes voor deze persoonlijkheid zijn de hardcase hoesje en houten hoesjes

Het maakt niet uit welke persoonlijkheid jij hebt, je kan altijd een telefoonhoesje ontwerpen met een unieke touch bij GoCustomized. Wij bieden een ruim assortiment aan voor de iPhone, Samsung en meer!

Wat is jouw persoonlijkheid? Laat het ons weten in een comment!

Geef een reactie