Blog

4 must-have apps die je moet downloaden!

De meest hilarische apps

We gebruiken dagelijks praktische en social apps zoals een weer app, gmail, Facebook of Instagram. Er zijn echter zoveel apps die je nog niet kent, maar je dag wel in één klap goed maken. Deze apps zijn namelijk vreemd en grappig tegelijk.

Daarom schrijven wij vandaag over de 4 meest nutteloze maar toch grappige apps die je moet downloaden op je telefoon!

Wake Voice
Wake Voice is een unieke app en maakt de ochtend anders dan je gewend bent. Het is namelijk niet mogelijk om je wekker te zetten en vervolgens meerdere malen uit te drukken. Deze app vraagt om interactie. Wanneer je wekker af gaat, moet je een commando inspreken zodat je het alarm kan uitzetten of de snooze functie kan activeren. 

Je hoeft je met deze app niet wakker te schrikken van een alarm. Wake Voice wekt je met de laatste weersverwachtingen, het laatste nieuws in de wereld of zelfs met een persoonlijke bericht. Je kan daarnaast ook kiezen uit een mannelijke of vrouwelijke stem.  Wake Voice heeft daarnaast vele opties waar je uit kunt kiezen om er voor te zorgen dat opstaan minder zwaar is!

WakeVoice App Bron: WakeVoice

download-on-app-store-badge google-play-badge

Fake Call
Jij hebt vast wel eens een keer meegemaakt dat jij je probeerde te redden uit een ongemakkelijke situatie maar dat niet volgens plan verliep. Je vriendin belde je niet om je te redden van een date of een kennis bleef maar tegen je praten. De Fake Call app is dan zeker iets wat je moet downloaden op je telefoon. Met deze app kun jij namelijk een nep telefoongesprek inplannen.

Het is zelfs mogelijk om een naam en afbeelding te gebruiken voor het nep telefoongesprek. Plan het gesprek en wacht rustig af het telefoontje af. Dat is het enige wat je hoeft te doen! Niemand zal het erg vinden als jij je telefoon opneemt voor de dokter, je moeder of de minister president. Mochten ze je niet geloven, dan kun je altijd nog je telefoon laten zien. Wanneer je fake call download hoef je in ieder geval geen slechte excuses meer te bedenken!

Fake Call APP Bron: Simple Design LTD.

google-play-badge

iNAP@Work
Deze app is simpel en praktisch voor iedereen die een powernap wil doen op het werk. Je collega's zullen het natuurlijk raar vinden als ze jou niet horen werken. Deze app speelt daar heel handig op in.

Dankzij iNap@Work speelt je telefoon geluiden af die je collega's zullen herkennen op de werkvloer. Zij zullen denken dat je bijvoorbeeld op je muis klikt of aan het typen bent op je toetsenbord. Je kan zelfs de frequentie aanpassen van deze geluiden waardoor de geluiden levensecht lijken, want niemand werkt in een constant tempo.

Leg je telefoon op je bureau en neem gerust de tijd om een dutje te doen. Laat iNap@Work werk voor jou doen!

iNap@Work APP Bron: Silent Logic Studios

download-on-app-store-badge

PhotoSuerte
Als je van verrassingen en foto's houdt, dan is PhotoSuerte misschien wel iets voor jou. Deze app is best verslavend en lijkt veel op snapchat. Je kan namelijk alleen chatten met mensen door middel van foto's. Neem een foto van een prachtig landschap of van je omgeving en deel deze met onbekende mensen. Hij of zij kan dan reageren met een eigen foto.

Je kan allerlei foto's delen en het maakt niet uit of het nou grappig is of ware kunst. PhotoSuerte is snapchat met onbekende mensen. Je foto's zullen echter niet verdwijnen, je hebt namelijk altijd beschikking over deze foto's. Deze app is dan ook zeer handig om inspiratie op te doen voor het ontwerpen van een eigen telefoonhoesje.

Photosuerte apps Bron: denivip

google-play-badge
Ken jij misschien nog een hilarische app? Laat dan een reactie achter!

Geef een reactie