Gratis cadeauverpakking en persoonlijk kaartje bij jouw hoesje.

Blog

5 ideeën voor de leukste Sinterklaas cadeautjes

“ ‘t Heerlijk avondje is gekomen, ‘t avondje van Sinterklaas.” Het is namelijk tijd voor pakjesavond! Dé avond van het jaar waarvoor er hoogstwaarschijnlijk ook weer lootjes getrokken gaan worden! Ieder jaar is het weer een hele verrassing voor wie jij een surprise gaat maken, maar het is ook een hele uitdaging om te komen met originele sinterklaas cadeautjes. Je wilt namelijk ook wel is een keer gaan voor een uitdaging, want een chocoladeletter is ook zo vanzelfsprekend. Om het je wat gemakkelijker te maken, hebben wij enkele sinterklaas cadeautjes voor je op een rijtje gezet. Het leukste is dan nog, dat deze sinterklaas cadeautjes geschikt zijn voor vrijwel iedereen!

Ideeën voor Sinterklaas cadeautjes.


1. Spelletjes als sinterklaas cadeautjes 

We horen je al denken: “Spelletjes? Is dat niet een beetje simpel?”. Wel als je kiest voor een eenvoudig bordspel inderdaad! Je kunt er namelijk ook voor kiezen om je eigen spel te maken! Dat wordt dan niet zomaar een spel, maar een spel waarbij degene van je lootje, zélf op zoek moet naar zijn of haar cadeautjes! Door middel van aanwijzingen kun je de persoon in de richting van zijn of haar cadeautje sturen. Deze aanwijzingen kun je natuurlijk zo makkelijk en/of moeilijk maken als dat geschikt is voor degene van je lootje. Een voorbeeld van een makkelijke aanwijzing om je een beetje te helpen, is: “Het sinterklaas cadeautje bevindt zich op dezelfde verdieping als dat jij nu bent.” Je kunt het sinterklaas cadeautje dan ergens op deze verdieping verstoppen.

2. Sinterklaas cadeautjes in een voorraadpot

Voor iemand die al het lekkere snoepgoed niet kan weerstaan tijdens de sinterklaasperiode, is dit hoogstwaarschijnlijk het ideale sinterklaas cadeau! Daarnaast is het ook nog is een Sinterklaas cadeau dat heel makkelijk te maken is. Je hoeft alleen maar een voorraadpot te hebben en het snoepgoed. In de voorraadpot doe je al het lekkers en tussendoor doe je ergens het sinterklaas cadeautje! Degene van je lootje zal heel blij met je zijn omdat hij of zij natuurlijk dol is op al dat lekkers.

3. Telefoonhoesjes ontwerpen als een sinterklaas cadeautje

Aangezien tegenwoordig iedereen de gehele dag druk is met zijn of haar telefoon en deze telefoon vaak ook niet meer weg te denken valt, is een nieuw telefoonhoesje een leuk sinterklaas cadeau! Op onze online website kun je het telefoonhoesje volledig ontwerpen zodat die het beste past bij de stijl van degene die het hoesje gaat ontvangen. Ook niet geheel onbelangrijk, hierdoor is de telefoon ook optimaal beschermt! Want door het vele gebruik van de telefoon is deze natuurlijk erg kwetsbaar geworden. Wil je in de sinterklaas sferen blijven? Maak dan een telefoonhoesje in een sinterklaas thema! Leuk idee bijvoorbeeld als hij of zij het snoepgoed maar niet kan weerstaan!

Telefoonhoesje maken als sinterklaas cadeautje.

 

 

4. Sinterklaas cadeautjes in een surprise

Om van de sinterklaas cadeautjes een nog groter sinterklaas cadeau te maken, kun je je sinterklaas cadeautjes in een grote doos doen. Deze doos ga je vervolgens versieren zodat het lijkt op één groot cadeau! Zorg voor een extra feestelijk gevoel door de doos verder op te vullen met slingers! Is de ontvanger van dit mega cadeau nieuwsgierig aangelegd? Dan is het wellicht leuk om er een soort grabbelbox van te maken! Je kunt hier lezen hoe je dit dan zou moeten maken!

5. Een t-shirt met je eigen gedicht maken

Bij het trekken van lootjes horen natuurlijk ook gedichten! Zonder een gedicht is een sinterklaas cadeau niet compleet! Je ontkomt er vaak niet aan om altijd met dezelfde zinnen in het gedicht te komen. Hoe origineel zal het zijn als je dit keer echter niet aankomt met een gedicht op papier? Je kunt er namelijk ook voor kiezen om het gedicht af te laten drukken op een t-shirt! Zo heeft degene van jouw lootje gegarandeerd een origineel gedicht bij zijn sinterklaas cadeau.

T-shirt maken als sinterklaas cadeautje.

 

 

Op zoek naar nog meer ideeën? Neem dan een kijkje op onderstaande blog:

Sinterklaas cadeau ideeën

Geef een reactie