Blog

8 CADEAUTIPS VOOR JE COLLEGA’S - LEUKE, PRAKTISCHE EN PERSOONLIJKE CADEAUTIPS

Kun je wel wat cadeautips gebruiken voor het afscheidscadeau van je collega? Ondanks dat we elke dag naast onze collega’s zitten, lijkt het nog steeds een hele uitdaging om met een origineel afscheidscadeau te komen. Of je nu op zoek bent naar iets grappigs of naar iets dat ze daadwerkelijk zullen gebruiken; je wilt er zeker van zijn dat zij het leuk gaan vinden. Om je ervan te weerhouden dat jij degene zult zijn met een simpele cadeaubon, hebben wij in deze blog een paar cadeautips voor je die je kunt gebruiken als afscheidscadeau voor je collega.

Cadeautips als afscheidscadeau voor je collega.

 

AFSCHEIDSCADEAU COLLEGA

Wil je je collega aan het lachen maken? Een origineel afscheidscadeau is het beste geschenk en dat zal dan ook door iedereen gewaardeerd worden. Wees dus die collega die zorgt voor een beetje leven en enthousiasme op het kantoor met deze cadeautips.  Een origineel afscheidscadeau laat voor altijd een blijvende indruk achter bij je collega’s. Het kan zomaar zijn dat je collega’s nu ineens jouw werk gaan doen of iets lekkers voor je gaan meenemen; alleen maar omdat jij met zo’n origineel afscheidscadeau bent gekomen! Voor de collega’s die meer van retro houden, hebben we ook perfecte cadeaus.

“Werknemer van de maand” t-shirt bedrukken


Heb jij ook zo’n collega die altijd een uur na werktijd nog aan het doorwerken is? Je hebt meerdere keren gevraagd of hij na werktijd ook wat komt drinken, maar iedere keer krijg je te horen dat hij zijn werk af wilt maken. Een t-shirt bedrukken met de tekst “Medewerker van de maand” is een originele manier om zijn ambitie, om altijd maar door te werken, voor altijd te vereeuwigen op een t-shirt. Op onze website kun jij je eigen t-shirt bedrukken als afscheidscadeau. Je kunt ook een foto van je collega op het shirt laten bedrukken om te zorgen voor een leuk en origineel afscheidscadeau.
Werknemer van de maand t-shirt als afscheidscadeau voor je collega.

 

Leuke koffiemokken

 

Dit is misschien wel een van de grappigste cadeautips als afscheidscadeau en zo wordt dit dan ook altijd ontvangen. Het is eenvoudig, maar je kunt er alsnog alle kanten mee op en je kunt je eigen creativiteit erin kwijt. Je kunt genoeg leuke teksten vinden met betrekking tot collega’s, maar onze favoriete quote is: “Collega’s zijn we niet gebleven, maar wel vrienden voor het leven.” Je collega zult elke ochtend aan je denken door dit afscheidscadeau!Chill pills in een pot als afscheidscadeau


Werk kan stressvol zijn, dat weten we allemaal. Voor sommige mensen is het werk echter té stressvol. Waarom verlicht je de werkdruk van je collega niet met een paar chill-pillen als afscheidscadeau; een pot gevuld met hun favoriete snoep! Vul een pot met het favoriete snoep van je collega en schrijf bijvoorbeeld op het etiket: “CHILL PILLS: Neem er 1 in op het moment dat het nodig is om stress, angst of frustratie te verlichten.” Dit originele afscheidscadeau zal gegarandeerd zorgen voor een glimlach op het gezicht van je collega. Heb je geen zin of tijd om dit zelf te maken? Geen zorgen, je kunt een pot chill pills ook online kopen.


PRAKTISCHE CADEAUTIPS ALS AFSCHEIDSCADEAU COLLEGA


Misschien wil je wel meer dan je collega alleen aan het lachen maken en wil je bijvoorbeeld ook dat je collega het afscheidscadeau daadwerkelijk gaat gebruiken. Heb je misschien ooit gelet op de kleine dingen waar je je collega over hoort klagen op het werk? Te warm, te koud of pijn in hun rug van de hele dag zitten zijn slechts enkele klachten die we elke dag horen. Je kunt je collega dan een praktisch afscheidscadeau geven en jij hoort hem niet meer klagen! Win-Win!

Mini ventilator / mini kachel

 

Als we één ding zeker weten over kantoren, dan is het wel dat niemand het ooit eens kan worden over de temperatuur. Het is bijna onmogelijk om voor iedereen de perfecte temperatuur te vinden, zeker in grote ruimtes. Er zijn altijd wel een paar mensen die het te koud of te warm hebben. Persoonlijke kachels of ventilatoren zijn de perfecte oplossing voor dit probleem en het is dan ook nog eens een origineel afscheidscadeau. Er wordt al over genoeg onderwerpen gediscussieerd op het werk, laat de temperatuur hier niet langer deel van uitmaken door jouw afscheidscadeau!

Een draagbare massagestoel als afscheidscadeau


Is het je ooit opgevallen dat je collega klaagt over rugpijn? 40 uur per week op je bureaustoel zitten kan schade veroorzaken aan je rug. Het inhuren van een full-time masseuse klinkt misschien wel geweldig, maar dit ligt waarschijnlijk niet binnen het budget van je bedrijf. Een draagbare massagestoel als afscheidscadeau is dan waarschijnlijk de ideale vervanger! Dit afscheidscadeau zal zorgen voor meer ontspannen spieren van je collega en dat het hoofd van je collega opgeruimd en leeg is. Voordat je het weet gaan je andere collega’s vragen waar je de draagbare massagestoel gekocht hebt, omdat het zo’n goed afscheidscadeau was!

GEPERSONALISEERDE, ORIGINELE CADEAUTIPS ALS AFSCHEIDSCADEAU COLLEGA


Wil je dat je collega ziet dat je veel tijd en moeite hebt gestoken in het bedenken van een afscheidscadeau? Cadeaus voor collega’s kunnen namelijk ook persoonlijk en zinvol zijn! We brengen veel tijd met ze door, dus waarom laat je ze dan niet zien hoeveel je ze waardeert met een uniek, gepersonaliseerd cadeau.

Notitieboekje bedrukken


Dit is het perfecte afscheidscadeau die leuk is voor hem én haar, zeker wanneer je niet weet wat je je collega wilt geven. Door een notitieboekje te laten bedrukken laat je zien dat je iets persoonlijks wilde geven en dit is zeker iets dat gebruikt zal gaan worden. Je kunt nu nog je eigen notitieboekje bedrukken op onze website als afscheidscadeau. Onze notitieboekjes zijn gemaakt van imitatieleer, hierdoor hebben zij een professionele uitstraling. Op zoek naar een afscheidscadeau voor je baas? Misschien is het leuk om het bedrijfslogo en de bedrijfsnaam op het notitieboekje te laten bedrukken. Op onze website kun je een uniek, gepersonaliseerd notitieboekje maken in onze Customizer en dan heb je meteen je afscheidscadeau! De Customizer is eenvoudig in gebruik en zal door iedere collega gebruikt kunnen worden.


Notitieboekje maken als afscheidscadeau voor je collega.Kies voor een gepersonaliseerd tafel naambordje als afscheidscadeau


Dit afscheidscadeau kan voor je collega nuttig zijn maar ook humoristisch. Iedereen heeft wel een collega met een sterke persoonlijkheid wat vastgelegd zou kunnen worden met een bijzondere markering als afscheidscadeau. Er zijn veel verschillende dingen die je kunt kiezen, maar dit zijn onze favorieten: “Boss Lady” en “Mr. Always Right”. Hoe creatief je ook besluit te zijn, je collega zal zich gegarandeerd speciaal voelen door te merken dat jij hier extra aandacht aan hebt besteedt. Hier zijn nog een paar voorbeelden die je kunt gebruiken als afscheidscadeau.

Telefoonhoesje maken als afscheidscadeau


Als je het hebt over een afscheidscadeau voor je collega waarvan je zeker wilt weten dat hij deze gaat gebruiken, ga dan een telefoonhoesje maken voor je collega als afscheidscadeau. Op onze online website kun je het telefoonhoesje aanpassen met allerlei ontwerpen of afbeeldingen die jij hebt geüpload. Bescherm de telefoon van je collega op een unieke manier. Of het nu gaat om een foto van de favoriete vakantiebestemming van je collega of het bedrijfslogo; zolang je collega ziet dat jij er echt moeite voor hebt gedaan, wordt alles gewaardeerd en zul je zeker weten een geslaagd afscheidscadeau hebben.

Een telefoonhoesje maken als afscheidscadeau.

 

Andere blogs die je misschien ook interessant vindt: Unieke cadeaus, De beste gadgets om te geven als cadeau

Geef een reactie