Blog

Amazon Echo

 • HomePod: Home automation volgens Apple

  Na Amazon Echo en Google Home, brengt nu Apple een home automation systeem op de markt: De HomePod. Maar wat houd deze nieuwe accessoire in? Daar kom je snel achter!

  HomePod Afbeelding van Aruco

  Lees verder

 • Google Home als Smart Home

  Gelanceerd in de Verenigde Staten op 4 november, Google Home is de nieuwe gadget die je thuis moet hebben! Wat is Home Automation? Heel eenvoudig! De automatisering van high-tech apparatuur thuis, bestuurd door spraakherkenning. Voor een thuisnetwerk, zijn er twee opties: Google Startpagina of Amazon Echo. Maar wat doen deze apparaten? Wat zijn de verschillen? En welke producten zijn het beste? Lees verder om erachter te komen ...

  Google Home Afbeelding van Legrand

  Lees verder

 • Google home VS Amazon Echo

  Tegenwoordig wordt technologie alsmaar verbeterd om het leven voor ons zo makkelijk mogelijk te maken. Nieuwe en innovatieve producten, waar wij nog nooit eerder aan hadden gedacht, zijn opeens verkrijgbaar. Product research & development is belangrijk in elke grote organisatie zoals Microsoft, Apple, Amazon en Google. Wat is Google Home en waarom is het van belang?

  Ten eerste, Google Home is niet echt iets nieuws. In juni 2015, bracht Amazon een draadloos, spraakgestuurde speaker uit, de Amazon Echo, die muziek kan afspelen als deze aan je telefoon gekoppeld is. Het idee was, dat je het met je stem kon activeren en besturen en het luisteren van muziek nu makkelijker toegankelijk was voor iedereen. Nu heeft Google hun versie uitgebracht!

   

  Lees verder

3 artikel(en)