Blog

Amazon

 • Get ready for Black Friday

  Het is weer de tijd van het jaar dat winkels speciale aanbiedingen hebben zodat jij veel geld kunt besparen. Sommige mensen gaan wel heel ver (zie de video hieronder). We zijn altijd opzoek naar koopjes, en dit jaar is dat niet anders. Vandaag gaan we kijken naar wat we dit jaar kunnen verwachten en geven we je een paar goede links zodat jij op vrijdag 25 november (aka Black Friday) goed voorbereidt bent!

  Lees verder

 • Review: Amazon Kindle

  Er zijn al een aantal maanden verstreken, sinds Amazon de nieuwste versie van zijn Kindle heeft uitgebracht. In 2007 werd de eerste eReader uitgebracht, en sinds dien is deze niet meer weg te denken. Het idee er achter is super handig. Je hoeft nu niet meer een scala aan verschillende boeken mee te nemen! Dat bespaart ons een hoop rugpijn. Amazon heeft de nieuwe Kindle versie uitgebracht in juli 2016. Vandaag lees je hoe deze ons bevalt!

  Kindle Afbeelding van Amazon.fr

  Lees verder

 • Google home VS Amazon Echo

  Tegenwoordig wordt technologie alsmaar verbeterd om het leven voor ons zo makkelijk mogelijk te maken. Nieuwe en innovatieve producten, waar wij nog nooit eerder aan hadden gedacht, zijn opeens verkrijgbaar. Product research & development is belangrijk in elke grote organisatie zoals Microsoft, Apple, Amazon en Google. Wat is Google Home en waarom is het van belang?

  Ten eerste, Google Home is niet echt iets nieuws. In juni 2015, bracht Amazon een draadloos, spraakgestuurde speaker uit, de Amazon Echo, die muziek kan afspelen als deze aan je telefoon gekoppeld is. Het idee was, dat je het met je stem kon activeren en besturen en het luisteren van muziek nu makkelijker toegankelijk was voor iedereen. Nu heeft Google hun versie uitgebracht!

   

  Lees verder

3 artikel(en)