GEEF EEN CADEAU: Gratis wenskaart bij alle bestellingen + Gratis Deluxe Box bij je bestelling boven €20

Blog

android

 • Wat is de batterij levensduur van een android telefoon?

  Iedereen kent het wel: je hebt een belangrijke afspraak 's avonds of een zakelijke bijeenkomst en je zit vast in het verkeer. Je wil snel contact opnemen om de persoon waarmee je een afspraak hebt om hem te laten weten dat je een paar minuten later bent. Op het moment dat je wilt bellen valt je telefoon uit. Daar sta je dan, je weet niet hoe je de persoon nu kunt bereiken. Tegenwoordig vertrouwen we op onze telefoons. Vraag je jezelf wel eens af welke telefoon de beste batterij heeft? Lees dan snel verder!

  Two people in elegant shirts brainstorming over a sheet of paper near two laptops

  Lees verder

 • De nieuwe Samsung Galaxy S9

  Vanavond was het zover! De nieuwe Samsung Galaxy S9 en de S9 plus werden onthuld tijdens de Mobile World Congress in Barcelona. De twee telefoons behoren tot de topmodellen van de Zuid-Koreaanse marktleider. Lees snel verder om erachter te komen wat de nieuwe functies zijn van beide telefoons en of het de moeite waard is om de een van de nieuwe Samsung modellen te kopen!

  Bron: samsung.com

   

  Lees verder

 • De beste telefoon aanbiedingen van de maand

  Een leven zonder een smartphone, het is nauwelijks voor te stellen. Zij zijn onze dagelijkse vriend en ondersteunen ons in het dagelijks leven, bijvoorbeeld door naar het dichtstbijzijnde restaurant te gaan of gewoon om naar muziek te luisteren. Helaas worden smartphones duurder en heeft niet iedereen behoefte en het geld voor de nieuwste top-smartphone. Lees verder om de beste mobiele aanbiedingen van de maand te vinden!

  Afbeeldingsresultaat voor iphone 8 Bron: Apple.com

  Lees verder

 • Wat je moet weten over de nieuwe HTC U11

  Opvallend, krachtig en uitgerust met een van de beste camera's van het moment. Dit is de nieuwe HTC U11 Plus. Waarschijnlijk het beste product van de Taiwanese fabrikant in 2017. De nieuwe smartphone trekt de aandacht van iedereen met zijn ontwerp. En dat, terwijl Huawei eerder werd geassocieerd met zijn meer conservatieve ontwerpen. De nieuwe HTC U11 Plus - zonder twijfel een van de beste alternatieven voor de klassieke high-end smartphones.

  Bron: independent.co.uk

  Lees verder

 • Apple of Android?

  Een jaren lange strijd, waar iedereen een mening over heeft. Wat is nou beter? Apple of Android? Je wilt een nieuwe telefoon, maar je bent aan het overwegen om van Android naar iOS over te stappen of juist andersom. Is het gras werkelijk groener aan de andere kant, of moet je vasthouden aan wat je weet? Hier schetsen we de voor- en nadelen van Android-telefoons en iPhones voor jou op een rijtje. Het is Android vs iPhone: iOS vs Android. Wil je hier meer te weten over komen en een uiteindelijke conclusie trekken welke van deze twee grootmachten er zal winnen? Lees dan verder!

  android Foto van: https://www.techworm.net

   

  Lees verder

 • Mobile World Congress 2017

  Het Mobiel Wereldcongres 2017, dat dit jaar plaatsvindt in Barcelona, is de grootste telefoon show van 2017. Er zijn veel ingrijpende dingen gebeurd op dit grote evenement, dat plaats vond op 27 februari tot en met 2 maart.  Wij schrijven deze blog vandaag om jouw op de hoogte te stellen met wat er allemaal daar is gebeurd.

  1. De legendarische Nokia 3310 keer terug!

  Foto van: Techradar.com Foto van Techradar.com

  De vervanging van de geweldige en onverwoestbare Nokia 3310 is eindelijk beschikbaar. Voor degenen die geen kapotte telefoon meer of willen of juist zich verheugen op een simpele houvast is er goed nieuws. De Nokia 3310 is teruggekeerd en wel met verbeteringen. De 3310 zal veel van de functies die het oorspronkelijke apparaat zo onvergetelijk gemaakt heeft opnieuw omarmen. Is dit niet geweldig nieuws?

  Lees verder

 • Tips voor Android gebruikers

  Een deel van de allure van een Android-apparaat is de vrijheid en personalisatie dat het besturingssysteem verleent aan u. In vergelijking met de iPhone kan worden gezegd dat de Android-telefoons iets minder intuïtief en eenvoudig te bedienen zijn - de kosten van deze vrijheid. Afhankelijk van uw niveau van de technologie van de telefoon, kan dit zowel een zegen of een vloek zijn. Daarom zullen we met u enkele nuttige Android tips en trucs bespreken voor het maximaliseren van uw ervaring!

  bloggie Foto van Lifehack.org

  Lees verder

 • Google Android 7.0 Nougat

  Als je een Nexus telefoon of tablet hebt, dab heb je de meest recente operating software van Google, Android 7.0 Nougat, vast al geprobeerd. Mensen die dit niet hebben hoeven gelukkig niet heel lang meer te wachten, de software komt binnenkort uit. Maar is het het wachten waard?  Daar gaan we vandaag naar kijken!

  GOOGLE ANDROID 7.0 NOUGAT Afbeelding van Droid-life.com

   

  Lees verder

 • Apple vs. Samsung

  Apple vs. Samsung: Wat is de beste keuze?

  Apple bron: knowyourmobile.com

  Iedereen weet dat Apple en Samsung de grootste bedrijven zijn in de smartphone industrie. Apple en Samsung zijn namelijk al jaren concurrenten als het gaat om de eerste plek in deze markt. Apple ging jaren lang aan de leiding in deze felle concurrentie strijd. Echter, door tegenvallende cijfers en de opmars van Samsung ligt deze strijd volledig open. Wat is dan de beste keuze voor jou? Wij schrijven over deze felle concurrentie strijd en zetten het een en ander op een rijtje. Want afhankelijk van welke telefoon jij kiest zul jij wellicht ook een telefoonhoesje ontwerpen.

  Lees verder

 • Top 5 chat apps voor smartphones

  Welke chat apps zou je moeten downloaden?

  Hoe belangrijk zijn deze chat apps nou eigenlijk? We gebruiken het vanaf het moment dat wij wakker worden en vallen er zelfs mee in slaap. Waarschijnlijk zijn ze het belangrijkste om ons te kunnen voorzien in het communiceren met andere. Het probleem van deze chat apps is dat er tegenwoordig zo veel zijn. Je wordt haast overspoeld met de laatste applicaties, terwijl ze verdomd veel lijken op de apps die al bestaan. Welke chat apps zijn dan eigenlijk het beste? Wij hebben een lijstje gemaakt met onze populaire chat apps!

  Chat AppsWhatsApp

  Tegenwoordig gebruikt iedereen WhatsApp. WhatsApp is een cross platform wat beschikbaar is voor iOS, Android en Windows Phone. Facebook is daarnaast de eigenaar van WhatsApp sinds februari 2014.  Het is waarschijnlijk met verre weg de meeste populaire chat app met 1 miljard gebruikers vanaf februari 2016. Het mag daarnaast geen verrassing worden genoemd dat WhatsApp populair is. Het is namelijk tevens een van de oudere apps op het top 5 lijstje van chat apps. De app heeft voortgebouwd op het succes dat zij hadden door steeds meer nieuwe functies toe te voegen zoals voice chat, video berichten, het delen van foto's en het blijven verbeteren van de software. In het begin van dit jaar introduceerde zij een web WhatsApp versie, die te gebruiken is met een Google Chrome extensie.

  Lees verder

Artikelen 1 tot 10 van 15 in totaal

 1. 1
 2. 2