Blog

Apple Geruchten

Elke week (soms zelfs iedere dag) horen we wel geruchten over nieuwe producten van Apple, die binnenkort uit kunnen komen. Als al deze geruchten waar zouden zijn, dan zou Apple nu wel de wereld overheersen. Vandaag hebben de de laatste Apple geruchten voor jou op een rijtje gezet, zodat jij ook weet wat je kunt verwachten van deze tech gigant!

Laatste Apple geruchten Afbeelding van Maxworld.co.uk

 

1.De elektrische auto

Laatste Apple geruchten Afbeelding van Stuff.tv

Er gaan al sinds 2015 Apple geruchten in de ronde dat Apple in het geheim aan een project zou werken voor een elektrische auto, ook bekend als "Project Titan". Maar zelfs de CEO van het bedrijf, Tim Cook, heeft ontkend.

Toch zijn er email's ontdekt waarin er wordt gediscussieerd over een test locatie voor deze auto's, omdat ze een automatische rij-functie hebben. Dit riskante project komt misschien wel in 2019 op de markt.

 

2. Een televisie

Laatste apple geruchten Afbeelding van Stuff.tv

Al jaren lang beloofd Apple dat ze een streaming service uit gaan brengen, die samen werkt met de Apple TV. Deze geruchten doken in 2015 weer op met rapporten dat Apple ongeveer het zelfde uit zou gaan brengen als de PlayStation TV of de Sling TV, alleen dan goedkoper. Tot nu toe wachten wij af wanneer dit Apple gerucht wordt bevestigd.

 

3. De iRing

Apple geruchten Afbeelding van Stuff.tv

De Apple ring is misschien wel de opvolger van de Apple Watch. Wij verwachten van niet, maar het zou kunnen dat Apple toch overweegt om deze ring te maken. Op patent found kunnen we zien dat Apple dit aan heeft gevraagd. Wij vinden het een beetje ver gezocht!

 

4. Een Touch Bar voor de MacBook Pro

Apple geruchten Afbeelding van Stuff.tv

Dit is eigenlijk geen gerucht meer, omdat het al in bevestigd. Gelukkig maakt dat de feature niet minder cool! Bij de nieuwe MacBook Pro zal Apple een OLED Touch Bar toevoegen. Met deze 'bar' kun je verschillende applicaties makkelijker en sneller besturen. De 'bar' heeft een vingerprintscanner, die alleen jij kunt gebruiken. Zo is je laptop nog veiliger!

 

5. De iPad Mini Pro

Apple geruchten Afbeelding van Stuff.tv

Als jij gelukkig bent met je iPad mini, maar toch een beetje meer wilt, dan is dit misschien wat voor jou! Er gaan geruchten dat Apple van plan is om een iPad Mini Pro uit te brengen met een True Tone display, een Smart Connector, vier speakers en een 12 MP camera. Spannend!

 

Wat vind jij van deze producten? Denk jij dat ze deze snel uit gaan brengen of blijven dit geruchten? Laat het ons weten!

 

Geef een reactie