Blog

apps

 • De beste foto-editor apps

  Tegenwoordig bieden veel telefoons fotobewerking aan. Dit kon eerst alleen op dure computers. Maar nu niet meer! Je hebt nu toegang tot een paar apps voor fotobewerking die een professionele kwaliteit leveren. Lees snel verder om erachter te komen welke apps dit zijn en hoe je deze apps gebruikt.

  Voor en na foto waarop de kracht van foto-editor-apps wordt getoond

  Een voor en na afbeelding van een foto die met de telefoon is gemaakt, laten zien wat een van de apps in 20 seconden kan bereiken.

  Lees verder

 • De beste lifestyle apps

  Tegenwoordig heeft iedereen een telefoon die elke dag gebruikt wordt. We lezen onze e-mail op onze telefoon, we luisteren er muziek mee, we gebruiken het als wekker of we gebruiken het als navigatiesysteem. Maar we gebruiken onze telefoon ook voor apps die ons leven net iets gemakkelijker maakt. Kortom we kunnen niet meer zonder telefoon. Lees snel verder om erachter te komen wat de beste lifestyle apps zijn.

  Lees verder

 • Gaat Apple music Spotify overtreffen?

  In de eerste maanden van 2018 zijn Apple Music en Spotify hevig aan het concurreren met elkaar. Apple krijgt steeds meer abonnees erbij, dit bevestigde zij met 36 miljoen abonnees wereldwijd. Spotify kondigde in het begin van het jaar aan dat zij de eerste muziekprovider zijn ter wereld met 70 miljoen abonnees. Wil je meer weten over de strijd tussen Apple en Spotify? Lees dan veder!

  Bron: http://blog.phdlabs.com

  Lees verder

 • Beste applicaties voor studenten!

  Studeren kan zeer stressvol zijn. Het geeft niks om alle beschikbare tools te gebruiken, die je helpen tijdens je studententijd. We gaan het hebben over apps die je zullen helpen, om alles uit je studententijd te halen. Lees verder als je het wil leren van de experts!

  1. Urban Dictionary App

  Hedendaagse woorden veranderen sneller dan de klassieke woordenboeken kunnen bijhouden. Verras je docenten met het gebruiken van de up-to-date woorden in je research reports. Urban dictionary is kortgezegd een woordenboek, waar woorden worden uitgelegd met verschillende online bronnen. Wees up-to-date met de nieuwste woorden en schrijf je research met deze app.

  1. WiseDrinking app

  Laten we eerlijk erover zijn, als student kan het voorkomen dat je iets te laat naar bed bent gegaan en iets te diep in het glaasje hebt gekeken. De volgende moet je weer om 8:00 in de college banken zitten. WiseDrinking app kan je helpen met het bijhouden van de hoeveelheid drankjes je hebt gedronken. Dit kan je helpen om op tijd te stoppen met drinken en de volgende dag om 8:00 fris en fruitig in de les te belanden. WAARSCHUWING: Deze app is niet ontwikkeld om wie de hoogste high score haalt.

  1. Tinder

  Het is bekend dat de beste research reports last minute worden geproduceerd. Dit gebeurd meestal na het uitstellen van enkele dagen tot dat je nog maar 1 dag hebt om het te voltooien. Tinder kan je helpen om je dagen uit te stellen. Je kan uren achter elkaar naar links of rechts swipen, in plaats van het zoeken van bronnen voor je report. Tinder is hier het beste voor, aangezien je toch nooit de match van je leven vindt en hierdoor wordt je minder gemotiveerd om je research te schrijven. Zeer goed bedacht van de ontwikkelaars.

  1. GoCustomized

  Dit is eigenlijk niet echt een app. Het is meer een website en is perfect om de vetste student te worden van je studie. Bij GoCustomized is het mogelijk om je eigen telefoonhoesje en andere accessoires te personaliseren. Dit kan je doen met elke foto. Hiermee kan je laten zien dat je een trots lid bent van een vereniging of een andere club. Er is niks belangrijker dan zien en gezien worden.

  Zijn er nog meer hulpvolle apps die er nog niet tussen staan? Laat het ons weten in een comment!

 • Hoe maak ik mooie foto's met mijn telefoon?

  Een echte camera bij de hand? Dat hebben tegenwoordig alleen nog fotograven. Iedereen maakt tegenwoordig zijn of haar kiekjes op de telefoon. Maar hoe kan je nou de beste foto's maken op jouw telefoon? Wil jij weten hoe je een professionele fotograag kan worden? Lees dan gauw verder!

  Lees verder

 • Apple Watch: Top apps!

  Er zijn meer dan 3500 applicaties die goed werken op Apple Watch. De onderstaande apps zijn naar mijn mening de meest interessante en handige apps die je niet kan missen op jouw nieuwe Apple watch. Leer hoe je optimaal gebruik maakt van deze hippe gadget!

  Apple Watch Afbeelding van Fubiz.net

  Met zoveel apps beschikbaar voor Apple Watch, is het niet gemakkelijk om een ranking te maken. In feite is deze lijst  een ranking van welke apps wij het beste vinden. We hebben voor jou een onderscheid gemaakt tussen: Health categorie, sport categorie, reminder categorie en reis categorie. Lees snel verder om erachter te komen welke categorie het beste bij jou past.

  Lees verder

 • De beste apps voor een Mac

  Heb je net een Mac gekocht of ben je opzoek naar de beste apps voor jouw dierbare laptop? Vandaag geven we je een lijstje met de beste apps voor een Mac!

  Apps voor een Mac Afbeelding van Pctechtips.org

  Lees verder

 • De beste dating apps

  Iedereen moet wel eens moed verzamelen om op een jongen of meisje af te stappen en te vertellen hoe leuk je hem of haar wel niet vindt. Als we dat doen, lopen we natuurlijk de kans om afgewezen te worden en een blauwtje te lopen. Maar gelukkig is er inmiddels genoeg technologie ontwikkeld om ons daarbij te helpen! Er bestaan veel applicaties waarmee je potentiële partners kunt ontmoeten. Misschien ontmoet je jouw soulmate wel via een van deze dating apps!

   

  Mejores apps para ligar

  Lees verder

 • Dé app voor muzikanten

  De nieuwste app voor muzikanten

  Met de nieuwste app genaamd 'Music Memos' lanceert Apple een nieuwe applicatie voor muzikanten. Zoals jullie weten was Garageband een eerder succes voor het produceren van muziek. Music Memos is net zo iets, maar toch compleet anders. Met deze app kunnen muzikanten hun ideeën opnemen op elk moment van de dag. Het mooie hiervan is dat zij dat dan ook direct kunnen delen met vrienden of bandleden. Mocht een zanger bijvoorbeeld een nieuwe tekst in gedachte hebben, dan kan hij met Music Memos instrumenten toevoegen om te horen of het goed klinkt.

  Music Memos functies

  Het beste aan deze app is dat je snel en gemakkelijk muziek kunt opnemen. Het idee achter deze app is dan ook om zo snel mogelijk iets op te nemen zodra je een idee hebt. Een nummer kan worden opgenomen met de microfoon van de iPhone. Mocht je betere geluidskwaliteit wensen dan kun je eenvoudig een professionele microfoon inpluggen.

  Een app voor muzikanten Bron: Apple

  Volgens de kenners is het toevoegen van achtergrond muziek de meest innovatieve ontwikkeling. Music Memo herkent namelijk het ritme en specifieke melodieën in de opname en stelt vervolgens een bepaalde achtergrondmuziek voor. Daarna kunnen dan de bass en drum etc. worden toegevoegd die passen bij het ritme en melodie.  De software is zelfs zo geavanceerd dat het de snelheid van je stem kan herkennen en daar op inspeelt.

  Dé app voor muzikanten Bron: Apple

  Uiteraard moet jij je ideeën op een of andere manier organiseren. Daarom kun je elk idee een eigen naam geven en markeren met een ster. Zo weet je welk idee de meeste prioriteit heeft. Het is ook mogelijk om je bestanden van tags te voorzien, zo weet je bijv. wat het refrein is of een ''bridge''.

  Een app voor muzikanten Bron: Apple

  Music Memos is bedoeld voor het opnemen van ideeën en niet zo zeer een tool om muziek te bewerken. Garageband is daar geschikter voor en deze apps kunnen elkaar dan ook versterken. Het is namelijk heel eenvoudig om bestanden te importeren en exporteren. Zo kun je een bestand uit Music Memos exporteren naar Garageband zodat jij het bestand kan bewerken. Het is ook mogelijk om je bestanden te uploaden in Youtube of Apple Music, op deze manier kun jij de wereld laten horen wat je te bieden hebt!

  Gratis op iTunes

  Music Memos is gratis te downloaden op iTunes en wordt ondersteund door de iPhone, iPad Air, iPad Pro, iPad mini en de iPad's van de 3e generatie. Ben jij een echte muzikant en vind jij deze app helemaal te gek? Laat het ons weten in een reactie! Wij zijn zeer benieuwd naar jouw mening.

  download-on-app-store-badge

 • Nieuwe functies maken Snapchat nog leuker!

  De nieuwste Snapchat functies

  Miljoenen mensen maken gebruik van Snapchat of hebben er in ieder geval van gehoord. Door middel van Snapchat kan je snapshots sturen van maximaal 10 seconde. Daarnaast is het aan jou of je deze foto's deelt met slechts één iemand of met al je vrienden op snapchat. Het is namelijk mogelijk om een foto te delen als jouw verhaal op Snapchat. Zo kun je in een klap alle mensen op de hoogte brengen van jouw snapchat avonturen. De populaire app beschikt inmiddels over enkele nieuwe functies die het gebruik van Snapchat nog leuker maken.

  3D Emoji
  Door de nieuwste functies kun je nu gebruik maken van 3D Emoji's. Deze Emoji's kunnen zich namelijk aanpassen aan jouw bewegingen. Het is ook mogelijk om meerdere emoji's te gebruiken in een video. Het is tevens heel simpel om te doen. Wanneer je een video hebt opgenomen, plaats je enkele emoji's in de video en bepaal welke bewegingen zij moeten volgen. Het is daarnaast ook mogelijk om de emoji's te gebruiken zoals je gewend bent. De keuze is aan jou. Wees creatief en gebruik je meest creatieve snapchat voor het ontwerp van je telefoonhoesje!

  Snapchat bron: Phonandroid.com

  Lees verder

Artikelen 1 tot 10 van 12 in totaal

 1. 1
 2. 2