Gratis cadeauverpakking en persoonlijk kaartje bij jouw hoesje.

Blog

B2B met GoCustomized

GoCustomized personaliseert je levensstijl

Met trots ontstaan in Amsterdam

GoCustomized ligt in Amsterdam West in de bruisende wijk Frederik Hendrickbuurt. In het kantoor is de productie en magazijn ook aanwezig. Met een team van lokale en internationale experts zijn wij trots om de projecten van onze klanten wereldwijd te realiseren.

Maak je stijl perfect door je telefoons en tablets van je medewerkers te beschermen met een uniek hoesje met het bedrijf ontwerp erop bedrukt.

Geef het beste professionele cadeau met een gepersonaliseerd item speciaal ontworpen voor de ontvanger

GoCustomized heeft in het verleden al met veel grote namen samen gewerkt in allerlei industrieën.

Waarom met ons samenwerken?

Sinds de oprichting in 2012 is GoCustomized uitgegroeid tot marktleider in de markt van telefoon/tablets hoesjes, zowel voor particulieren als voor bedrijven. Bij GoCustomized begrijpen wij het belang van onze klanten om precies te geven wat ze nodig hebben. Naast dat we een product producent zijn, willen we ook voldoen aan de behoeften van onze klanten, terwijl ze het een ongeëvenaarde ervaring biedt. Als je iets nodig hebt, dan krijgen wij het, en als je iets wenst, zullen wij het realiseren. Aangezien alle productiefaciliteiten in hetzelfde gebouw zijn, kunnen wij gemakkelijk ervoor zorgen dat alle wijzigingen eenvoudig kunnen worden uitgevoerd. Hierdoor kan je zeker zijn dat wij naast de perfecte producten, ook een uitstekende service bieden.

Wat bieden wij aan

 

Naast de eerder genoemde producten, bieden wij ook een ruim assortiment aan met voordelen en optionele extra’s. Altijd wordt er eerst een gratis voorbeeld verstuurd, hiermee kan je ideeën creëren voordat je gaat beslissen. Daarnaast profiteer je van een afdrukservice van de beste kwaliteit! Je kan een keuze maken tussen 350 modellen, waaronder meer dan 150 verschillende telefoons. Dit wordt binnen 2 dagen verzonden met express levering en geen verzendkosten.

Hoe zijn wij te bereiken?

Heb je al een idee in gedachte? Wij zijn hier om te helpen. Stuur ons een e-mail op het onderstaande adres en we kunnen je ideeën realiseren, bestel nu een gratis voorbeeld!

sales@gocustomized.com

Gillis van Ledenberchstraat 108

1052VK Amsterdam

Nederland

 

 

Geef een reactie