Blog

Bacon Mania - Telefoonhoesjes!

Een telefoonhoesje hoeft alleen maar handig en functioneel zijn? Grapje zeker? We laten je vandaag een paar ideeën zien waarmee jij eenvoudig jouw liefde voor bacon kunt laten zien! Lees verder en raak geïnspireerd!

# Don't Go Bacon My Heart

Bacon my heart Afbeelding van Pinterest.com

Dit telefoonhoesje herinnert me aan de Kinderchocolade reclame, waar de melk niet zonder de chocolade kan. Ze horen nou eenmaal bij elkaar! Dat is ook zo bij Bacon & Eieren; ze zijn perfect samen! Daarom ook het motto: 'Don't Go Bacon My Heart' <3

#Wake & Bacon

Text Bacon Afbeelding van Pinterest.com

'Wake & Bacon' ! Dit telefoonhoesje is simpel en origineel! De tekst is geschreven in Bacon en de 'O' is een gebakken ei. Wij vinden deze case heel creatief!

 

#Happy Breakfast Family

Breakfast Family Afbeelding van Pinterest.com

De Happy Breakfast Family zijn schattig en letterlijk om op te eten. Sommigen vinden dit het perfecte ontbijtje, andere kijken er liever alleen naar. Als dit jouw favoriete ontbijtje is, maar zou je hem dan niet gebruiken als jouw ontwerp?

 

#Voor altijd spek

Eternity Bacon Afbeelding van Zazzle.com

Wow, dat is pas een statement! Spek in de vorm van de Eternity Loop. Wat kunnen we hier over zeggen? Bacon 4 Everrrr! Dit is nu een echte liefdesverklaring.

# Echte bacon

Bacon Hoesje Afbeelding van Pinterest.com

Met dit hoesje kunnen me maar één ding garanderen: een zooitje. Serieus! Dit telefoonhoesje mag dan wel uniek en excentriek zijn, maar that's all. Als je als nog je liefde voor spek wilt laten blijken is het misschien beter om een eigen hoesje te ontwerpen met je persoonlijke ontwerp. Je kunt bij GoCustomized je eigen hoesje maken, die ook leuke bescherming biedt aan jouw telefoon. Je kunt uit veel ontwerpen kiezen, er zit vast wel wat voor je bij! ;-)
Wat vind jij van deze telefoon accessoires? Heb je toevallig al een bacon hoesje? Laat het ons weten in een reactie en vergeet er dan niet een foto bij te doen!

 

Geef een reactie