Blog

batterij

 • Wat is de batterij levensduur van een android telefoon?

  Iedereen kent het wel: je hebt een belangrijke afspraak 's avonds of een zakelijke bijeenkomst en je zit vast in het verkeer. Je wil snel contact opnemen om de persoon waarmee je een afspraak hebt om hem te laten weten dat je een paar minuten later bent. Op het moment dat je wilt bellen valt je telefoon uit. Daar sta je dan, je weet niet hoe je de persoon nu kunt bereiken. Tegenwoordig vertrouwen we op onze telefoons. Vraag je jezelf wel eens af welke telefoon de beste batterij heeft? Lees dan snel verder!

  Two people in elegant shirts brainstorming over a sheet of paper near two laptops

  Lees verder

 • Vergelijking tussen Samsung S9 en iPhone X

  De nieuwe Samsung S9 werd op 25 februari officieel gelanceerd. Op deze dag onthulde Samsung de Samsung Galaxy S9 en de Samsung Galaxy S9 Plus aan de wereld, de nieuwe modellen zijn de grote nieuwe concurrenten van de iPhone X. Er zijn veel overeenkomsten, maar ook veel verschillen tussen de modellen. Lees verder om te zien wat de overeenkomsten en verschillen zijn!

  Beeldresultaat voor samsung s9 vs iphone x

  Lees verder

 • Google naast de zoekmachine

  We kennen allemaal Google. Wij gebruiken allemaal Google. We weten waarschijnlijk niet hoe mensen BGE (Vóór Google Era) bestonden. Google heeft belangrijke acties gemaakt buiten het zoekmachine spectrum en vandaag vragen we "meer van onze telefoon." Lees verder om te zien wat we bedoelen.

  Image result for google pixel 2 Bron: android authority

  Lees verder

 • Review: ZTE Axon 7 Mini

  Meestal zijn de smartphone mini versies een dure slechte imitatie van hun grote broers. Ook de ZTE Axon 7 Mini is aan de beurt! De ZTE Axon 7 mini  is voorzien van een paar leuke nieuwe tools. Wil jij weten wat de ZTE Axon 7 mini allemaal in petto heeft? Lees dan snel verder!

  22

  Lees verder

 • Tips voor een langer batterij gebruik

  Ben je dringend op zoek naar een belangrijk nummer om te bellen maar valt je telefoon uit? Ben je de weg kwijt en probeer je net de weg te zoeken via Google maps en valt je telefoon uit? Je bent niet de enige met dit probleem. Zelfs met de nieuwe iPhone 7 is de iPhone-batterij een grote last. Wil jij weten hoe je dit probleem zo goed mogelijk kan verhelpen lees dan verder.

  Image result for plus de batterie iphone

  Lees verder

 • Een powerbank is superhandig!

  Tegenwoordig is het niet meer weg te denken is het dagelijks beeld; Een mobiele telefoon. Wie kan tegenwoordig nog zonder? Ik niet, en ik denk meerdere van ons niet. Je doet er alles mee, bellen whatsappen, foto’s maken en internetten. Het is dan ook vervelend als je batterij leeg is. Stel je voor, je staat te wachten op je trein en je bent muziek aan het luisteren, en plotseling is je batterij leeg. Een grotere ergernis bestaat er bijna niet (ik vind dit altijd heel erg vervelend).
  Maar daar is een goede oplossing voor, een draagbare oplader. Zo kan je nog wel een paar situaties opnoemen wanneer het niet lekker uit komt dat je telefoon leeg is. Een draagbare oplader oftewel een powerbank zorgt ervoor dat je altijd een extra batterij bij je hebt Zo ben je ten alle tijden voorbereid op een volle batterij! De conclusie is dan ook; een powerbank is superhandig!

  Powerbank afbeelding van GoCustomized

  Lees verder

 • Verhalen over de batterij: waar of niet waar?

  Een van de dingen die we s’avonds doen, maar niet echt over nadenken, is onze telefoon opladen. Je hebt vast genoeg verhalen gehoord over de batterij van jouw telefoon. Maar wie weet nou of deze waar zijn of niet? Blijf lezen om dat te weten te komen!

   

  batterij verbetering Afbeelding van BT.COM


  Lees verder

 • Tips voor een langere batterijduur!

  Je kijkt al de hele week uit naar dit avondje, eindelijk eens gezellig met je vrienden op stap! Je hebt in de stad om 22.00 afgesproken. Vlak voor je weg gaat check je jouw mobiel en zie je het volgende berichtje: “Hey, wij waren al wat eerder dus we zijn alvast de kroeg in gegaan! Tot straks!” Na twintig minuten fietsen kom je in de stad aan en wil je een berichtje terug sturen, dat je ook in de stad bent en in welke kroeg ze zijn. Tot groot ongenoegen merk je dat je telefoon is uitgevallen. AAAGHRR alweer?! Hoe ga je jouw vrienden nu vinden? Hoe ga je nu leuke foto’s maken? De avond is al meteen een stuk minder leuk…

  Iedereen heeft het tenminste één keer meegemaakt: een lege batterij. Vaak gebeurt dit op de vervelendste momenten. Maar wat kun je nou doen op de batterijduur te verlengen?

  batterijduur van telefoon Afbeelding van de New York Times

  Lees verder

8 artikel(en)