Blog

batterijduur

 • Tips voor een langer batterij gebruik

  Ben je dringend op zoek naar een belangrijk nummer om te bellen maar valt je telefoon uit? Ben je de weg kwijt en probeer je net de weg te zoeken via Google maps en valt je telefoon uit? Je bent niet de enige met dit probleem. Zelfs met de nieuwe iPhone 7 is de iPhone-batterij een grote last. Wil jij weten hoe je dit probleem zo goed mogelijk kan verhelpen lees dan verder.

  Image result for plus de batterie iphone

  Lees verder

 • Verhalen over de batterij: waar of niet waar?

  Een van de dingen die we s’avonds doen, maar niet echt over nadenken, is onze telefoon opladen. Je hebt vast genoeg verhalen gehoord over de batterij van jouw telefoon. Maar wie weet nou of deze waar zijn of niet? Blijf lezen om dat te weten te komen!

   

  batterij verbetering Afbeelding van BT.COM


  Lees verder

 • Tips voor een langere batterijduur!

  Je kijkt al de hele week uit naar dit avondje, eindelijk eens gezellig met je vrienden op stap! Je hebt in de stad om 22.00 afgesproken. Vlak voor je weg gaat check je jouw mobiel en zie je het volgende berichtje: “Hey, wij waren al wat eerder dus we zijn alvast de kroeg in gegaan! Tot straks!” Na twintig minuten fietsen kom je in de stad aan en wil je een berichtje terug sturen, dat je ook in de stad bent en in welke kroeg ze zijn. Tot groot ongenoegen merk je dat je telefoon is uitgevallen. AAAGHRR alweer?! Hoe ga je jouw vrienden nu vinden? Hoe ga je nu leuke foto’s maken? De avond is al meteen een stuk minder leuk…

  Iedereen heeft het tenminste één keer meegemaakt: een lege batterij. Vaak gebeurt dit op de vervelendste momenten. Maar wat kun je nou doen op de batterijduur te verlengen?

  batterijduur van telefoon Afbeelding van de New York Times

  Lees verder

3 artikel(en)