Blog

bescherming

 • De beste manier om je telefoonhoesje schoon te maken

  Tegenwoordig is iedereen in het bezit van een telefoon. We nemen ze overal mee naar toe. Het is daarom van belang om ervoor te zorgen dat je telefoon goed beschermd wordt tegen stoten en krassen. De meesten mensen gebruiken om deze reden een telefoonhoesje, het is echter mogelijk dat je hoesje zijn oorspronkelijke kleur verliest of verkleurd raakt door slijtage. Wil je weten hoe je telefoonhoesje er weer als nieuw uitziet? Lees dan snel verder!

  Telefoonhoes maken Bron: https://www.instagram.com/gocustomized

  Lees verder

 • De voordelen van een hardcase voor jouw telefoon wanneer je een sportliefhebber bent

  Er zijn wereldwijd meer dan 7000 talen. Maar we begrijpen elkaar allemaal: sport. We zijn allemaal enthousiast over kampioenschappen en Olympische Spelen, kijken naar de resultaten van onze favoriete teams en discussiëren over de beste manier om fysiek fit te worden.  Met de applicaties voor de telefoon, zoals workout-apps en talloze stappentellers, hartslagmeters en calorie trackers is de telefoon een onmisbare metgezel geworden in de sport. Als de sport zo gevaarlijk is, is de juiste bescherming voor onze mobiele telefoons net zo belangrijk. Sterker nog, er zijn zelfs duidelijke voordelen van een hoesje voor je telefoon. Wil je weten welke? Lees dan verder!

  Bron: Pexels

  Lees verder

 • Valtest: Wat is goede bescherming?

  Als jij het gelukt hebt gehad dat je nog nooit je telefoon hebt laten vallen, wees dan dankbaar. Helaas is mijn telefoon al meerdere keren gevallen maar gelukkig had ik altijd een telefoonhoesje ter bescherming (behalve die ene keer toen het scherm kapot ging :(). Vandaag gaan we kijken naar een paar video's van YouTuber GizmoSlip. Wat zal er met een telefoon gebeuren als hij wordt beschermd door verschillende structuren...?

   

  telefoon laten vallen

  Lees verder

 • Ontdek welke case bij jou past!

  Welke case past bij jou?

  De keuze uit het aantal telefoonhoesjes is enorm. Er zijn hardcases, softcases, leren hoesjes en nog veel meer. Wanneer je overigens zelf een telefoonhoesje wil ontwerpen, kun je bij GoCustomized uit al deze type telefoonhoesjes kiezen. Maar voordat je dat gaat doen, welk telefoonhoesje past nou eigenlijk bij jou? Je kan daarvoor deelnemen aan een kleine persoonlijkheidstest om zo te bepalen welke case het best bij jou past. Noteer je antwoorden bij elke vraag en bekijk aan het einde welk type case bij jou past!

  Stijl

  phone case hard case wooden case hardcase vs. houten hoesje

  Bij GoCustomized vind je allerlei verschillende telefoonhoesjes. Daarbij kun je onderscheid maken tussen normale telefoonhoesjes en aparte telefoonhoesjes zoals leren telefoonhoesjes of houten bamboe cases. Welke stijl past bij jou?

  Houd het bij de basis - stijl: 1.

  In een restaurant bestel jij frietjes zonder saus. Je bent namelijk tevreden met wat je hebt en hebt geen behoefte aan iets extra's. Je ontwerpt zelf je telefoonhoesje, maar eigenlijk vind je de case al mooi zoals het is. Jij bent daarom het perfecte type voor een klassiek telefoonhoesje. De hardcases en softcases zijn in dit geval een geschikte keuze.

  Het mag wel iets stijlvoller - stijl: 2.

  Een pak is wellicht wat overdreven, maar een overhemd vind jij ideaal. Je hebt daarom iets meer nodig dan een softcase. Een portemonnee hoesje is daarom de oplossing. Vooral een portemonnee hoesje met een rondom bedrukking. Daardoor heb jij voldoende ruimte voor een ontwerp. Het portemonnee hoesje met een voorkant bedrukking is overigens een goed alternatief.

  Haal alles uit de kast! - stijl: 3.

  Jij bent iemand die voorop loopt en zich daar niets van aantrekt. In een restaurant bestel je de meest fijne gerechten en wanneer je aan het winkelen bent kijk jij naar kleding waarmee je zal opvallen. Een telefoonhoesje dat indruk maakt op je vrienden is dan ook de beste keuze voor jou. In dit geval is een gegraveerd leren of houten hoesje de geschikte keuze. Daarnaast zal een ultralight hoesje ook niet misstaan.

  Bescherming

  phone case tough case Een tough case is de beste bescherming.

  Een zo dun mogelijk hoesje - bescherming: 1.

  Een telefoonhoesje moet uiteraard de telefoon beschermen. Echter, sommige hoesjes kunnen door de dikte teveel ruimte in beslag nemen in een broekzak of tas. Mocht jij dat ook vervelend vinden dan kan je kiezen voor een ultralight case. Het hoesje is dun en een licht gewicht onder de telefoonhoesjes. Velen kiezen dan ook voor dit hoesje om het subtiele en dunne uiterlijk.

  Een betrouwbare bescherming - bescherming: 2.

  Je vind het zeer belangrijk dat je telefoon van een goede bescherming is voorzien. Bij GoCustomized is er dan ook een heel arsenaal aan telefoonhoesjes om je telefoon te beschermen. Met een van deze hoesjes hoef jij je dan ook geen zorgen te maken om je telefoon. In dit geval zou je zeker moeten kijken naar de portemonnee hoesjes. Een portemonnee hoesje beschermt namelijk niet alleen de achterkant maar ook de voorkant. Zo kun je er zeker van zijn dat je telefoon te allen tijden wordt beschermt.

  De nucleaire bunker - bescherming: 3.

  Je gaat naar school in een tank en draagt op de fiets een helm, en dat allemaal omdat je het ook echt nodig hebt. Plastic bekers zijn zelfs nodig zodat jij in huis niets zal breken. Want als er iets te breken valt dan ben jij vaak de verantwoordelijke. Wat jij ook doet, alles valt uiteen in duizend stukjes. Jouw smartphone hebt dan ook elke vorm van bescherming nodig. Een leren hoesje of een tough case is in dat geval de beste oplossing.

  Prijs

  Bij GoCustomized kan je al een telefoonhoesje ontwerpen vanaf €14,95. Echter, iedereen is verschillend in wat zij willen betalen voor een telefoonhoesje.

  Koopjesjager - prijs: 1.

  Ben jij altijd op zoek naar de beste deal en wil jij niet teveel betalen? In het geval van een telefoonhoesje is een hardcase of softcase de beste deal er is. Deze telefoonhoesjes kosten €14,95. Voor deze prijs heb je een betrouwbare bescherming en een uniek telefoonhoesje. Het is een uitstekend telefoonhoesje tegen een lage prijs.

  Doe maar normaal dan doe je al gek genoeg - prijs: 2.

  Kwaliteit staat bij jou hoog in het vaandel, maar je wilt niet teveel uitgeven. Bij GoCustomized vind jij een handjevol telefoonhoesjes die aan deze eisen voldoen. In dit geval gaat het om de flip cases, tough case, een rondom bedrukte hardcase en een houten hoesje. Deze hoesjes zijn een zeer solide bescherming en maken van jouw telefoon een eye-catcher!

  Jay-Z en Beyoncé - prijs: 3. 

  Jij bent het type voor champagne bij het ontbijt en laat het geld vliegen in de club. Misschien is dat een tikje overdreven voor onze telefoonhoesjes, want het duurste telefoonhoesje kost €30,-. Het leren hoesje is een absolute eye-catcher en behoort tot een van de meeste stijlvolle telefoonhoesjes die er zijn.

  phone case leather case Gepersonaliseerd leren hoesje

  Ontdek het perfecte telefoonhoesje voor jou!

  Noteer alle antwoorden van de verschillende categorieën en vergelijk de resultaten met de onderstaande tabel. Op deze manier zie jij welk telefoonhoesje het beste bij jou past. Laat in een reactie weten welk telefoonhoesje bij jou past!

  Telefoonhoesje Style Bescherming Prijs
  Hardcase (achterkant bedrukt)  1 2 1
  Hardcase (rondom bedrukt) 2 2 2
  Softcase 1 2 1
  Portemonnee hoesje / Flipcase 2 2 2
  Tough Case 1 3 2
  Ultralight Case 3 1 2
  Houten hoesjes 3 2 2
  Leren hoesjes 3 3 3
 • Telefoonhoesjes zijn belangrijk!

  Telefoonhoesjes: 5 redenen waarom deze belangrijk zijn

  In deze blogpost lees je waarom telefoonhoesjes belangrijk zijn. Het is natuurlijk allemaal leuk en aardig, maar waar dient zo'n telefoonhoesje nou voor? Is het echt wel noodzakelijk om een hoesje te gebruiken of kan je smartphone prima zonder. Wij geven je 5 redenen waarom telefoonhoesjes belangrijk zijn.

  Bescherming bij dagelijks gebruik
  De belangrijkste taak van een telefoonhoesje is dat het de smartphone beschermt. De smartphones van tegenwoordig zijn natuurlijk niet goedkoop en bij beschadigingen zijn de reparatiekosten ook nog eens duur. Een telefoonhoesje voorkomt echter al dit soort problemen. Tegenwoordig kun je een eigen telefoonhoesje ontwerpen en de bescherming van je telefoon van een unieke uitstraling voorzien.

  Knipsel

  Lees verder

5 artikel(en)