Blog

Beste apparaten van 2015-2016

En de prijzen voor beste apparaten gaan naar!?

apparaten eisa

In dit artikelen zullen we de apparaten die de EISA prijs hebben gewonnen in het jaar 2015-2016 verder toelichten. We splitsen het artikel op in 2 verschillende secties.

Sectie 1

Vele apparaten kwamen in aanmerking voor de prijs maar toch schoot de JBI Extreme in de categorie 'mobile speaker of the year' eruit.  Deze waterdichte speaker die gebouwd is voor zeer extreme omstandigheden geeft jouw leven een onverwachtse wending. Hij is namelijk geschikt voor het strand en andere gelegenheden waarbij je hoge kwaliteit audio nodig heb. Hij bezit een 10.000 mAh batterij die 12 uur speeltijd makkelijk ondersteunt. De speaker heeft twee USB-oplaadfuncties en word draadloos bestuurd vanaf jouw smartphone. Een techniek die we nog niet veel eerder hebben gezien is de techniek om de jouw JBL draadloos te verbinden met andere speakers om de luisterervaring te versterken.

apparaten jbi shop.jbhifi.co.nz

Sectie 2

Ook hier was de spanning hoger dan ooit! Maar toch kon er maar 1 winnaar zijn in de groep voor 'wearable device of the year'. De smartwatch branche is drukker dan ooit, daarom presenteer ik u met trots! de krachtige elegante LG urbane horloge. Een metalen buitenkant werkend op een Android platform heeft deze 1,3 inch ronde display een resolutie van 320 x 320 pixels. Dit betekent dat het een pixeldichtheid van 245 ppi heeft. En dit is nog niet alles! De LG Urbane is uitgerust met een Qualcomm Snapdragon 400 chip die een 1,2 GHz klok runt. Met een 1GB-RAM geheugen en een 4GB geheugen capaciteit geeft deze elegante klok ook nog eens de gelegenheid om het voor diverse gelegenheden te dragen.

apparaten urbane www.androidauthority.com

Geef een reactie