Blog

Beste Gadgets om Muziek te Maken

Of je nou iedere avond met jouw band op het podium staat om gitaar te spelen, of je kunt helemaal geen instrument bespelen, het is altijd leuk om muziek te maken. Gelukkig leven we in 2016 en zijn er genoeg apps die het maken van muziek een stuk makkelijker maken. Je kunt zelfs als beginner meteen starten! Vandaag gaan we kijken naar de beste gadgets die jou op weg kunnen helpen!

Gadgets om muziek te maken Afbeelding van Music-maker.com

 1. The Airpiano

De traditionele piano bestaat al eeuwen lang. Je kent hem wel, die met de zwarte en witte toetsen. Met de Airpiano wordt het spelen van piano compleet anders. Deze nieuwe piano werkt met sensoren die reageren op de beweging van je hand. Het is indrukwekkend om te zien! In onderstaand filmpje kun je zelf een kijkje nemen. Helaas moet de Airpiano wel aan een computer gekoppeld blijven, je kunt hem dus niet onderweg bespelen.

 

 

2. Akai SynthStation 25

 

Gadgets om muziek te maken Afbeelding van Aikopro.com

Als je een iPhone of iPod touch hebt, dan kun je deze direct aansluiten op de SynthStation. Het apparaat heeft 25 toetsen en 2 octaven, daarnaast werkt het met verschillende apps en kun je hem ook aansluiten op je computer. Begin met spelen en misschien speel je wel een nieuw meesterwerk!

3. The Jamstick +

Heb je altijd al moeite gehad met gitaar leren en kun je de lessen niet betalen? Dan is de Jamstick+ misschien wel wat voor jou! De Jamstick+ geeft jouw de kans op een nieuwe en innovatieve manier gitaar spelen te leren. Het product komt met een digitale gitaar controller en een app, die in de gaten houdt of jij de juiste noten raakt. Super leuk als je beter gitaar wilt leren spelen!

 

 

4. Music Maker JAM

Als je opzoek bent naar iets wat je mee kunt nemen voor onderweg, check dan eens de Music Maker Jam. Het is een app, waarmee jij muziek kunt maken op je telefoon. Het is niet super geavanceerd, dus een geweldige plek om jou talent voor muziek te testen!

 

Weet jij misschien andere coole apps of gadgets die wij moeten bekijken? Laat het ons weten in een reactie!

 

Geef een reactie