Blog

Beste Netflix series

Ben je op zoek naar de volgende beste Netflix series voor een binge-watch? Het is moeilijk kiezen omdat er ZOVEEL is om uit te kiezen. Onze beschikbare tijd is ons waardevol en als het gaat om de beste Netflix series, willen wij niet die waardevolle tijd verspillen aan het kijken naar iets dat niet de beste Netflix series zijn. Door naar de beste Netflix series te kijken, weet je zeker dat je op de hoogte bent van de nieuwste trends. Ook kun je meepraten in de groepschat en tijdens de lunch op je werk over de beste Netflix series. Lees gauw verder en wij zullen je een lijst geven met de beste Netflix series. Veel kijkplezier alvast!

De beste netflix series.

In willekeurige volgorde: hier zijn onze 10 beste Netflix series om te bekijken:

1. Ozark

Deze intense serie over misdaden is niet iets wat ik zou aanraden om te kijken voor het slapen. Wanneer een financieel adviseur betrokken raakt bij een Mexicaans kartel, is hij verantwoordelijk voor het witwassen van €500 miljoen in slechts 5 jaar. Hij sleept zijn familie van Chicago naar Missouri en worstelt om dit onstabiele leven in evenwicht te houden, met de wetenschap dat als hij één verkeerde zet maakt, hij en zijn familie dood zijn. De serie heeft misschien nog niet hetzelfde niveau bereikt als andere misdaadseries, maar zijn verbazingwekkende complexe plot en boeiende prestaties van Jason bateman bieden nog meer mogelijkheden, waardoor het tot onze beste Netflix series behoort. Begin nu te kijken zodat je bij bent op het moment dat seizoen 3 uitkomt! Als je al een fan bent van de serie, laat dit zien door je eigen “Blue Cat Lodge”-shirt te ontwerpen.

Beste netflix series.

2. Orange is the New Black

Wanneer een bevoorrechte New Yorker in een vrouwengevangenis belandt voor een misdaad die zij 10 jaar geleden heeft gepleegd, zul je merken dat je je gaat verdiepen in het leven van Piper, terwijl ze zich aanpast aan het leven achter de tralies. De emmy-winnende serie zal je vermaken omdat het de meest excentrieke, ongewone en onverwachte personages introduceert. Is dit echt het leven achter de tralies? Wij weten het niet zeker, maar het is leuker om te denken dat het echt zo gaat. Wij vinden het dan ook erg jammer om te horen dat deze ongelooflijk, goede serie binnenkort zal eindigen in 2019 na maar liefst 7 seizoenen. Orange is the New Black behoort zeker tot de beste Netflix series.

Beste Netflix series.

3. New Girl

Op zoek naar een eenvoudige serie, die je op elk moment van de dag aan kunt zetten zonder echt te weten waar het over gaat? Dan is New Girl iets voor jou! Het is gemakkelijk en grappige, een serie om te waarderen. In deze Amerikaanse sitcom wordt je vermaakt terwijl Jessica Days intrekt bij drie vrijgezelle mannen, die klaar staan om haar te laten zien hoe de wereld is. Critici hebben dit genoemd als een van de beste komedies van nu, een van de redenen waarom het behoort tot de beste Netflix serie.

Beste Netflix series.

 

 

4. Narcos

Netflix vertelt het verhaal van de opkomt van de cocaïnehandel in Columbia en de boeiende, realistische verhalen van de drugsbaronnen eind jaren ‘80. In deze originele serie geeft het ook de acties weer die zijn genomen door wetshandhavers terwijl ze proberen de drugshandel te bestrijden tegen enkele van de gevaarlijkste en machtigste drugsbaronnen, zoals Pablo Escobar. Je zult zien hoe militairen, politieagenten, burgers, legale en politieke mensen zich ermee bemoeien als er inspanningen geleverd worden om een van ‘s werelds grootste grondstoffen, cocaïne, onder controle te houden. 


5. Black Mirror

Op zoek naar een stand-alone drama waarbij je elke serie kunt kiezen en de verhaallijn niet precies hoeft te volgen? Deze serie speelt in op het onbehagen van de moderne wereld met scherpe en spannende verhalen. Het onderzoekt een verdraaide wereld waarin de grootste high-tech innovaties van de mensheid de donkerste geheimen van de mensheid ontrafelen. Behalve dat het een van de beste Netflix series is, heeft Black Mirror ook een interactie Black Mirror film uitgebracht, waarin je over het lot van de levens van de personages bepaalt. Bekijk hier het voorbeeld. 

Beste netflix series.

6. The Haunting of Hill House

Voordat je op play drukt en “The Haunting of Hill House” bekijkt, raad ik je aan om je lichten aan te doen en dit samen te kijken met een vriend. De bovennatuurlijke horror tv-serie volgt een gezin van vier die zijn opgegroeid in een spookhuis. Naarmate zij ouder worden, komt het verleden opnieuw terug met flashbacks over gruwelijke herinneringen en angstaanjagende gebeurtenissen die hen uit het huis verdrijven. Je kunt je eigen beker met sterren hebben! Ontwerp hier je gepersonaliseerde mok

Beste netflix serie.

7. Friends

Friends is een klassieke Amerikaanse sitcom waar je niets verkeerd mee kunt doen. Je zult de dagelijkse avonturen beleveren van 6 jonge volwassenen die samen in New York in hetzelfde appartement wonen. Kijk hoe ze hun weg vinden door werk, leven en liefde, terwijl ze zich ook bemoeien met het leven van elkaar. Velen zijn al verliefd geworden op deze show en je zult niet teleurgesteld zijn. Je kunt je eigen Friends t-shirt ontwerpen, want zeg nou eerlijk, Friends is je leven.

beste netflix series.

8. 13 Reasons Why

In deze tragische serie ontneemt Hannah, een jong tienermeisje, haar het leven. Twee weken later verschijnt een mysterieuze doos op de veranda van haar klas, gevuld met 13 opnames gemaakt door Hannah. In deze tapes legt Hannah in 13 redenen uit waarom ze besloot haar leven te beëindigen en instrueert haar klasgenoot om de banden door te geven aan de volgende wanneer hij klaar is het luisteren. Ontdek waarom Hannah besloot haar leven te beëindigen terwijl ze de verborgen geheimen van haar klasgenoten onthult. Het goede van deze serie is dat wanneer je naar het grotere geheel kijkt, de banden echte problemen oproepen die vandaag de dag nog steeds gebeuren en waarvan we ons bewust moeten zijn. Onze acties hebben gevolgen, dus laten we er iets aan doen. Ontwerp je eigen op maat gemaakte kussensloop voor jezelf of misschien een leraar, om het bewustzijn van dit probleem te vergroten.

Beste Netflix series.

 

 

9. Stranger Things

Wanneer een jonge jongen verdwijnt in Hawkins, Indiana, begint het kleine stadje mysterieuze geheime experimenten te ontdekken, alarmerende bovennatuurlijke krachten en een vreemd klein meisje. Wees voorbereid op deze grandioze en boeiende show om je uren op de bank te houden terwijl je door de serie gaat. Stranger Things is een van de beste Netflix series.

Beste Netflix series.

10. House of Cards

Zes seizoenen van meedogenloze politici die nergens voor terugdeinzen om Washington te verslaan door de ranking van de politiek te doen stijgen. Dit winnende politieke drama van Emmy en en Gold Globe geeft je een idee achter de schermen van de corruptie in de Amerikaanse politiek van vandaag. Ken je iemand die geobsedeerd is door deze show? Verras ze met een klassiek, gepersonaliseerd telefoonhoesje dat zij zeker zullen gaan waarderen!

Beste netflix series.

Meer ideeën nodig? Bekijk onze andere lijsten voor meer inspiratie:
- Leukste series om op Netflix te kijken
- Netflix series die je moet kijken 

Geef een reactie