Gratis cadeauverpakking en persoonlijk kaartje bij jouw hoesje

Blog

Beste smartphone van 2018

Nu dat 2018 voorbij is, is het tijd om alle nieuwe en innovatieve apparaten, die het afgelopen jaar ons heeft gebracht, te reviewen. Zoals je je waarschijnlijk al hebt afgevraagd, zijn wij ons aan het afvragen wat de beste smartphone van 2018 is. Is de beste smartphone van 2018 er wel? Dit zijn vragen die wij voor jou gaan beantwoorden. Als jij wilt weten wat de beste smartphone van 2018 is, lees dan snel verder! Zodat ook jij kan beslissen wat de beste smartphone van 2018 is.

Beste smartphone van 2018.

5. Op de vijfde plaats: De OnePlus 6

Onze ranglijst begint met een Chinese smartphone, de OnePlus 6. Dit chinese bedrijf heeft aan de high-end specificaties voldaan en is nog steeds betaalbaar. Deze telefoon komt in onze lijst omdat de telefoon bekend staat om de indrukwekkende kwaliteit, de goede Android-software, het verbluffende ontwerp en de specificaties die voldoen aan de concurrentie van de Samsung Galaxy S9. De OnePlus 6 dekt alle belangrijke functies en dat voor een betaalbare prijs. Wat wil je nog meer? De OnePlus Bullet draadloze koptelefoon is speciaal ontworpen om verbinding te kunnen maken met de telefoon. Deze bluetooth-koptelefoon is licht, stijlvol en gemakkelijk op te bergen. De levensduur van de batterij is het meest indrukwekkend, namelijk een totale levensduur van 8 wanneer deze volledig opgeladen is.

Beste smartphone van 2018.

4. Tijdloos ontwerp: De iPhone XR

Natuurlijk wist je dat ook dit jaar Apple weer ging komen met een telefoon die in aanmerking komt voor de beste smartphone. Qua design is de iPhone XR nog steeds koploper. Het is een eenvoudig ontwerp van glas, kan draadloos worden opgeladen en heeft geen startknop meer wat samen zorgt voor een verbluffende smartphone. Helaas heeft Apple ook de aux-poort weggelaten, waardoor het Apple-apparaat iets minder incompatibel is. Dit is jammer omdat het een van de duurste smartphones op de markt is. De XR scoort met een lange levensduur van de batterij en een krachtige processor waarmee je onder andere urenlang kunt chatten, video’s kunt bekijken en foto’s kunt nemen zonder probleem. Het LCD-scherm heeft een grootte van 6.1-inch en varieert tussen de XS en XS Max.
Wat ook nieuw is: volgens Apple kan de smartphone tot 30 minuten onder water blijven, waardoor deze telefoon de beste is voor ‘badliefhebbers’. Apple biedt echter geen garantie voor waterschade.
Om je te beschermen tegen krassen en stoten, raden we je aan om het te beschermen met een van onze gepersonaliseerde telefoonhoesjes. Je smartphone wordt altijd goed beschermd en krijgt meteen een stijlvolle upgrade!

De beste smartphone van 2018.

 

 

3. De compacte alleskunner: De Xperia XZ2 Compact

De voorganger van de onlangs uitgebrachte XZ3, staat de Xperia ZX2 Compact op de derde plaats. Zoals de naam al aangeeft, is de XZ2 met zijn ‘slechts’ 5-inch scherm extra compact, ideaal voor mensen die de steeds groter wordende schermen niet aankunnen. Ook met betrekking tot display, camera, batterij en stroom stelt Sony je niet teleur. Een Full HD OLED-display, 19 megapixels en 4K-video’s, een batterijduur van 12 uur en een krachtige processor spreken voor een high-end model. Helaas is de AUX-poort weggelaten en heb je een extra adapter of speciale koptelefoon nodig om naar muziek te luisteren. Dit maakt het onverenigbaar en verliest daardoor een paar punten in vergelijking met de Galaxy S9. Misschien niet dé beste smartphone, maar zeker een die in het rijtje thuis hoort.

Beste smartphone van 2018.

2. De sterke concurrent: De Samsung Galaxy S9

Samsung levert zoals altijd een eersteklas opvolger van de S8. Dit is dan ook bijna de beste smartphone van 2018. Samsung geeft de voorkeur aan betrouwbaarheid in plaats van innovatie. Desalniettemin is er bijna niets om omver te klagen; het is modern, een gestroomlijnd design, eenvoudig te bedienen en een high-tech binnenkant bevestigen de positie van Samsung. Er zijn ook enkele gadgets, zoals draadloos opladen en AR Emojis (AR = augmented reality), wat betekent dat je je eigen avatar kunt maken met behulp van de camera aan de voorkant. Of dit echt deel moet uitmaken van de basisuitrusting van een smartphone is aan jou. Wat er zeker wél bij hoort is dat je je dure telefoon echt goed moet gaan beschermen. Je kunt een eigen hoesje ontwerpen, zodat je volgend jaar niet opnieuw naar een telefoon hoeft te zoeken.

Beste smartphone van 2018.

1. De beste smartphone van 2018: De Huawei Mate 20 Pro

De Mate 20 Pro is de duurste Huawei ooit maar ook absoluut de beste. Dankzij kunstmatige intelligentie (AI) kan de 20 megapixelcamera bijvoorbeeld honden van mensen onderscheiden en vindt daardoor altijd een optimale camera-instelling. Het is ook mogelijk om individuele objecten gekleurd te houden terwijl de achtergrond zwart-wit wordt. De 4K-video’s kunnen in realtime worden bewerkt met verschillende filteropties tijdens de opname, zelfs sommige computersoftware en -hardware kunnen dit amper. Perfect verwerkt, groot helder display en een gelooflijke snelle laadtijd behoren tot de sterke punten. Het enige nadeel: Huawei heeft ook de AUX-poort weggelaten. Wie het niet erg vindt, koopt voor ongeveer €940 een high-end telefoon van de hoogste klasse. Voor ons betekent dat een verdiende eerste plaats! Kijk hier voor meer informatie over de Huawei Mate 20 Pro.

Beste smartphone van 2018.

Heb je niet de beste smartphone van 2018 met prachtig design en de beste levensduur? Maak je geen zorgen! Een powerbank ontwerpen om te zorgen dat je batterij altijd kan opladen, waar je ook bent, is ook ideaal! Dan kun je ook je eigen telefoonhoesje ontwerpen en heb jij je eigen beste smartphone van 2018!

 

 

Als je misschien op zoek bent naar inspiratie voor je telefoonhoesje, lees dan deze artikelen.

Herfst achtergrond geprint op jouw accessoires 

Telefoonhoesje met heerlijke food-ontwerpen

Geef een reactie