Blog

black friday

 • Black Friday - De Beste Deals

  In de Verenigde Staten, wordt de vrijdag na Thanksgiving 'Black Friday' genoemd. Thankgiving is altijd op de 4e donderdag in november en de vrijdag erop is dus Black Friday. Het symboliseert de opening van een gezellig familieweekend en ook de kerstmisverkoop wordt dan geopend. Op Black Friday hebben veel bedrijven extreme kortingen, daarom laten we vandaag de beste deals zien. Zodat jij de beste kerstcadeautjes met korting kun kopen!

  1. Douglas Sale: 20% korting op alle producten

  Black Friday Deals Afbeelding van Wikimedia.org

  Wil je voor je vriendin graag het luchtje J'adore L'absolut Parfum kopen van Dior? Normaal gesproken kost een flesje al gauw €100. Gelukkig heb je vandaag korting, want ik weet zeker dat ze hier super blij mee zal zijn. Ik tenminste wel...

  Lees verder

 • Get ready for Black Friday

  Het is weer de tijd van het jaar dat winkels speciale aanbiedingen hebben zodat jij veel geld kunt besparen. Sommige mensen gaan wel heel ver (zie de video hieronder). We zijn altijd opzoek naar koopjes, en dit jaar is dat niet anders. Vandaag gaan we kijken naar wat we dit jaar kunnen verwachten en geven we je een paar goede links zodat jij op vrijdag 25 november (aka Black Friday) goed voorbereidt bent!

  Lees verder

2 artikel(en)