GEEF EEN CADEAU: Gratis wenskaart bij alle bestellingen + Gratis Deluxe Box bij je bestelling boven €20

Blog

bloemen

 • Zomerse telefoonhoesjes met bloemenprint

  Florale telefoonhoes aan een gracht in Amsterdam

  Een van de mooie dingen aan ons kantoor in het hartje van Amsterdam,  naast de prachtige grachten en de prachtige parken, is dat we ons heel dichtbij Keukenhof bevinden. Nederland staat internationaal bekend als de tulphoofdstad van de wereld en Keukenhof als de bloementuin van Europa. We namen een klein uitstapje naar het park met onze camera's en namen een heleboel foto's die in tot verbaas inwekende ontwerpen zorgde die we op de achterkant van onze telefoonhoesjes konden bedrukken.  We hebben de ontwerpen toegevoegd in de customizer, zodat jij ook een bloementelefoonhoesje kunt maken! Bekijk de nu.

  Lees verder

 • De beste bloemenontwerpen voor jouw hoesje

  Hoe vaak heb je gewild dat je op zoek kon gaan naar frisse lucht, een schuilplaats in de schaduw van een boom of de geur van de lente? Bloemen, bomen en jungles zijn de enige redding zijn van de monotonie van het dagelijks leven. Maar soms kan het moeilijk zijn om ze te bereiken. Hier bij GoCustomized vinden we graag oplossingen voor jouw problemen. We willen dat beetje natuur op jouw toestel brengen en je hoesje een frisse en leuke touch geven. Het maken van een origineel ontwerp ligt in jouw, hiervoor hoef je geen Photoshop-professional te zijn. We hebben namelijk enkele bloemenontwerpen samengesteld waar we het meest van houden om jou op ideeën te brengen voor je volgende hoesje.

  Lees verder

 • De beste tropische hoesjes!

  Kies uit de meest tropische hoesjes!

  Ben jij ook zo'n zomermens en houd je van alles wat met de zomer te maken heeft? Dan zijn tropische hoesjes helemaal jouw ding! Tijdens de zomer zie je de meest mooie bloemen opbloeien, de mooiste landschappen hun best doen om te stralen en jij loopt met een grote glimlach op je gezicht om te genieten van de mooiste periode van het jaar. Om hier ons steentje aan bij te dragen maken wij een lijstje van de meest tropische hoesjes! Zie jij er nou eentje tussen staan die je wel wat lijkt, ontwerp dan zelf ook zo'n tropisch hoesje en straal nog meer dan dat je al deed! Tropische hoesjes

  Lees verder

3 artikel(en)