Blog

Blogger van de maand

Wij bij GoCustomized vinden het fijn om je ervaring te horen over ons en over onze producten. Daarom gaan wij samenwerkingen aan met bloggers, zodat zij ons product kunnen uitproberen en hun ervaring over ons kunnen delen. Ben je benieuwd wie de blogger van deze maand is? Lees dan snel veder!

De blogger van de maand

Elke maand zijn we opzoek naar nieuwe bloggers die hun ervaring willen delen over ons en over onze producten. Met de mening en ervaring van de bloggers kunnen wij ons continu verbeteren. Uit alle bloggers van de maand maart hebben we een blogger uitgekozen die we graag willen delen.

De blogger van deze maand is Salome, ook wel Sally. Sally is een 24 jarige ondernemer. Ze is een graphic designer uit Staatsburg. Ze is een enthousiaste Lifestyle blogger sinds 2014. In haar blogs kun je veel verschillende topics vinden, zoals bestemmingen, lifestyle, eten, beauty en nog veel meer topics. Ze geeft veel tips die je kunnen helpen in het dagelijks leven. Ze blogt graag over haar ervaringen, ontdekkingen en haar favorieten.

Samenwerking

In de maand februari hebben wij contact gezocht met Sally voor een eventuele samenwerking.  Sally was gelijk enthousiast nadat wij contact met haar hadden gezocht. Ze heeft zich natuurlijk eerst goed verdiept in ons product en wat wij aanbieden. Sally mocht een van onze producten uitkiezen uit ons gehele assortiment. We bieden een breed assortiment aan van hoesjes waaronder een softcase, hardcase, portemonnee hoesje, flipcase, rondom bedrukte hoesjes, houten hoesjes en leren hoesjes.  Ze mocht in de maand februari onze service en een van onze  producten testen. Haar ervaring heeft ze beschreven in een blog die je hier kunt lezen. Wij hebben in ieder geval een fijne samenwerking gehad met Sally!

Het eindresultaat

Sally heeft gekozen om een hoesje te ontwerpen voor haar iPhone. Ze heeft gekozen voor het rondom bedrukte hoesje. Hierbij zijn de zijkanten van het hoesje ook geprint met je favoriete foto erop. Zie hieronder het eindresultaat van haar zelf gemaakte hoesje voor haar iPhone.

Blogger van de maand

Zoals je kunt zien loopt de print mooi door tot over de rand van het hoesje. Ze heeft gekozen om een van onze effecten in de customizer te gebruiken. Ze heeft gekozen om een tekst toe te voegen aan haar ontwerp. In de customizer zijn er nog meer mogelijkheden die je kunt toevoegen, zoals sticker en filters. Alle producten uit ons assortiment kun je personaliseren en je kunt bij alle producten een effect toevoegen.

Ervaring van Sally

Het eerste was Sally noemt in haar blog is dat ze de website heel eenvoudig en gemakkelijk te begrijpen vond. Vervolgens heeft ze beschreven hoe ze het hoesje heeft ontworpen en wat de mogelijkheden zijn in de customizer. Ook dit vond ze zeer duidelijk. Ook is Sally tevreden over de snelle levering die wij aanbieden. De prijs en kwaliteitsverhouding was volgens haar een perfecte combinatie. Kortom ze was dus zeer tevreden over onze service en ons product!

Ben jij ook een blogger?

Ben je net als Sally een enthousiaste blogger die er van houdt om producten te testen? En blog je over topics die passen bij een gepersonaliseerd telefoonhoesje? Dan ben je bij GoCustomized bij het juiste adres! Stuur ons gerust een berichtje! Je kunt je creativiteit de vrije loop laten tijdens het ontwerpen van je hoesje.

Laat ons in de comment weten wie jouw favoriete bloggers zijn!

 

Geef een reactie