GEEF EEN CADEAU: Gratis wenskaart bij alle bestellingen + Gratis Deluxe Box bij je bestelling boven €20

Blog

blogger

 • Samenwerking van de maand mei

  Elke maand werken we samen met bloggers uit verschillende landen om erachter te komen wat zij van onze producten vinden. Op deze manier kunnen zij aan hun volgers hun ervaringen delen en nieuwe klanten inspiratie laten opdoen voor het maken van een telefoonhoesje. Onze favoriete samenwerking van de maand mei, was met twee beste vrienden die al jaren samen op reis gaan! Lees verder als je meer wilt weten over onze favoriete samenwerking van de maand mei!

  aangepaste samenwerking van de maand mei, samenwerking van de maand, etramping, blogpost

  Lees verder

 • Blogger van de maand

  Wij bij GoCustomized vinden het fijn om je ervaring te horen over ons en over onze producten. Daarom gaan wij samenwerkingen aan met bloggers, zodat zij ons product kunnen uitproberen en hun ervaring over ons kunnen delen. Ben je benieuwd wie de blogger van deze maand is? Lees dan snel veder!

  Lees verder

 • Samenwerking: The Blogger Programme (TBP)

  Bij GoCustomized zijn wij constant bezig om bloggers en Instagrammer te vinden, waar wij mee kunnen samenwerken. Dit is echter niet het enige samenwerkingsverband dat wij aangaan. Laatst hadden wij de eer om een deel te sponsoren van The Blogger Programme’s (TBP), het jaarlijkse blogger hangout event. Lees hier meer over in dit artikel.

  LFWBalloon Source: TBP

  Het Evenement

  TBP is een platform waar bloggers en merken samen komen en kijken naar eventuele samenwerkingen. Elk jaar organiseert TBP een event, waar bloggers naar toe komen, nieuwe producten kunnen worden uitgeprobeerd en het blogger netwerk kan worden uitgebreid. Dit jaar was het event tijdens de London Fashion Week en het was geweldig! Met een prachtig decor en goede producten was het zeker Insta-waardig. Naast al deze dingen kregen alle bloggers een goodiebag met allerlei leuke dingen.

  Onze Rol

  Toen TBP onze contacten, wisten wij meteen dat dit een event zou zijn om aan mee te doen! Wij besloten om mee te doen als goodiebag sponsor en zijn uitermate tevreden over ons geleverde product. Wij hadden ervoor gekozen om een customized telefoonhoesje te ontwerpen, waarbij de uitnodiging, het thema en de quote van het evenement naar voren kwam.

  Voor dit evenement had TBP ook nog een brunch georganiseerd van de top 10, waarbij wij ook gepersonaliseerde hoesje hebben gesponsord. Hierbij hebben wij gebruik gemaakt van quotes die de top 10 ooit heeft gebruikt op Instagram. In totaal hebben wij 200 hoesjes gemaakt voor dit evenement. Daarnaast hebben wij ook handgeschreven kaarten bij elk hoesje gedaan, met de vraag of ze ons willen contacten voor een eventuele samenwerking.

  Al met al was het een geslaagd evenement en hebben wij met plezier TBP gesponsord en kijken wij uit naar een toekomstige samenwerking met iedereen.

 • Hoe Word Ik Een Goede Blogger?

  Door de opkomst van het internet werden papieren dagboeken al gauw aan de kant gesmeten. Tegenwoordig is bloggen helemaal hip! Via een blog kun jij je ideeën vertellen en laten zien hoe jij leeft aan een groot publiek. In de blog kun je het hebben over wat je wilt. Misschien houd je wel heel erg van mode of eten. Maar hoe wordt je nou een goede blogger? Vandaag vertellen wij je een paar geheimen, zodat jij een goede blog kunt beginnen!

   

  Blogger Afbeelding van de Pinterest van Alamparelli123

  Lees verder

4 artikel(en)