Blog

Cadeau ideeën voor je vriendje

Hij is er altijd voor jou, vraagt nooit om iets, het perfecte vriendje. Hij kookt avondeten, laat jou eerst in slaap vallen en doet net alsof die je moeder geweldig vind, als dit je vriendje beschrijft dan moet je hem het geweldige cadeau geven! Je vraagt je vast af wat voor cadeau?! Lees dan verder!

 

Hier is een lijst wat je vriendje het leukste vind om te krijgen!

1)Maak zijn lievelingsgerecht

Je weet vast zelf ook wel dat je vriendje alleen die ultra vegan organic maaltijden eet om jou blij te maken. Van binnen wil hij het liefst junkfood. Daarom is het beste cadeau een cheat dag te nemen en maak hem zijn favoriete eten. Dit kunnen burgers, pizza, nachos, foie gras, pannenkoeken, ijs zijn. Vergeet niet foto’s te maken van het eten, je vriendje is vast fan van eten te instagrammen.

2) Maak foto’s van jullie als het perfecte koppel

Stiekem houdt je vriendje enorm veel van social media en het posten van foto’s. Laat zijn dromen waarheid worden en huur een professionele fotograaf in en krijg perfecte foto’s van jullie tweeën. Deze foto’s zal jullie ware liefde zien en het meest belangrijk: het is voor altijd. We weten allemaal foto’s die niet gepost zijn op social media, zijn nooit gebeurd.

3) Het perfecte cadeau: een gepersonaliseerd telefoonhoesje!

Een gepersonaliseerd telefoonhoesje van GoCustomized is het perfecte cadeau om aan je vriendje te geven. Allereerst, als je deze blog goed hebt doorgelezen heb je ondertussen al een heleboel foto’s. Bij GoCustomized kan je alle foto’s uploaden op de achterkant van het hoesje. Als jij de perfecte couple foto hebt, zet die dan op de achterkant van het hoesje en laat zien hoeveel je van hem houd. Je kan ook kiezen om matchende hoesjes te bestellen, zodat jullie voor altijd aan elkaar worden herinnerd.

Andere ideeën? Laat het ons weten!

Geef een reactie