Blog

Cadeau-ideeën voor Moederdag

Zoals elk jaar wordt Moederdag in mei gevierd, hiervoor moet je een passend cadeau bedenken die je gaat geven aan de belangrijkste vrouw in je leven. Als je inspiratie nodig hebt, lees dan snel verder voor de beste cadeaus die aan je moeder kunt geven op Moederdag

Moeder met volwassen dochter in park samen

Quality time

Als je jong bent is je moeder de persoon met wie je het grootste deel van je leven doorbrengt, maar nadat zij je heeft opgevoed ga je in een ander huis wonen en vaak in een andere stad. Dan is je moeder niet meer de persoon die je het vaakst ziet of hoort, maar nog steeds de persoon waarbij je altijd terecht kan. Het beste cadeau voor je moeder is dan ook tijd. Breng dan ook wat quality time samen door. Het is niet nodig om samen op vakantie te gaan of een activiteit te ondernemen, maar breng de zondag samen door. Bak samen koekjes, maak een lange wandeling of geniet samen van het mooie weer door te gaan picknicken in het park.

Rondvliegen

Een cadeau om uit te pakken

Als je een cadeau wil geven die je moeder kan uitpakken is ons advies om echt na te denken over haar hobby's en haar passies. Je kunt bijvoorbeeld huishoudelijke cadeaus geven, zoals een nieuwe stofzuiger of een nieuwe blender, maar dit natuurlijk niet wat ze echt wil. Als jonge vrouw was ze heel creatief, maar na verloop van tijd zette ze haar activiteiten opzij, zodat ze zich wilde focussen op haar gezin. Geef haar dan voor Moederdag een doek en een palet en geef haar de gelegenheid om zichzelf terug te vinden. Als je moeder een filmfan is geef haar dan een film pakket, zoals Netflix of verzamel cd’s van haar lieveling films.

Romantische geschenkdoos

Een gepersonaliseerd hoesje, of liever twee hoesjes

Het cadeau dat wij je aanraden is natuurlijk een gepersonaliseerd hoesje. Op GoCustomized kun je een foto van toen je een kind was afdrukken op een hoesje of een foto van jou en je moeder samen. Je kunt het hoesje helemaal naar je eigen smaak ontwerpen door bijvoorbeeld teksten, stickers en glitters toe te voegen. Je kunt ook twee hoesjes maken die niet zonder elkaar kunnen zoals hieronder:

Gerelateerde afbeelding Bron: pinterest.com

Weet jij al wat je gaat geven aan je moeder? En ben je geïnspireerd geraakt? Laat het ons weten in de comment!

Geef een reactie