Blog

Cadeau ideeën voor vrouwen

Voor sommigen lijkt het dan misschien wel niet zo, maar Kerstmis komt toch echt steeds dichterbij. Er zijn mensen die er maanden naar uit zitten te kijken en zelfs al vroeg beginnen met de versiering om alvast in de stemming te komen. En dan heb je nog de mensen die de kerstdagen liever over zouden slaan. Wat je ook van kerst vindt, het komt er hoe dan ook aan. En snel ook! Dit betekent ook dat je waarschijnlijk op zoek moet naar cadeaus voor je familie en/of vrienden. Wij gaan je helpen met een doelgroep in het bijzonder, wij hebben namelijk cadeau ideeën voor vrouwen!

Cadeau ideeën voor vrouwen.

Iedereen houdt van cadeautjes krijgen, maar cadeautjes geven is soms nog veel leuker (als je het juiste cadeau vindt). Zoals veel mannen waarschijnlijk zullen beamen, kunnen de kerstdagen uitdagende tijden zijn voor de mannen. Het is namelijk altijd weer een uitdaging om een cadeau te halen voor die ene speciale vrouw in je leven. Of het nu je vrouw, vriendin, moeder, zus of collega is; het lijkt ieder jaar wel een strijd om het perfecte cadeau te vinden. In deze blog kijken we naar vijf verschillende soorten mannen en hoe zij op zoek gaan naar het perfecte cadeau. Dit alles om zoveel mogelijk cadeau ideeën voor vrouwen te krijgen!

De klassieker

Cadeau ideeën voor vrouwen zijn voor mannen altijd maar lastig te bedenken en dan vooral tijdens de feestdagen. Een tip om te onthouden bij het aanschaffen van een mogelijk potentieel cadeau: minder kan meer zijn. Het is nooit gemakkelijk om cadeau ideeën te hebben voor vrouwen, of het nu je moeder, vrouw of zus is. Dus hier is een geheim om te onthouden; vrouwen houden van creativiteit! En dan vooral wanneer het van mannen komt, want vaak ontbreekt het niet nog wel eens aan. Een creatieve, zelfontworpen uitnodiging voor een speciale avond samen, een romantisch diner bij kaarslicht, een reis of een spontane date-avond; stuk voor stuk allemaal geweldige cadeau ideeën voor vrouwen. Combineer de uitnodiging met een prachtige bos bloemen en je zult sowieso een grote glimlach op haar gezicht zien. Iets artistieks en unieks kan ook heel leuk zijn, zoals bijvoorbeeld de mogelijkheid om een eigen telefoonhoesje te ontwerpen. Kies voor jullie favoriete foto samen, van haar familie, haar vrienden of vakantiefoto en ontwerp het op een telefoonhoesje voor haar. Zoiets persoonlijks laat zien dat je er tijd en moeite in hebt gestoken en dat wordt hoe dan ook gewaardeerd.

Cadeau ideeën voor vrouwen.

De betrouwbare

Je hebt altijd de onvoorbereide en de voorbereide mannen. De voorbereide mannen willen de belangrijke vrouw(en) in hun leven niet teleurstellen en nemen hier dan ook geen enkel risico voor. Zij willen altijd voorbereid zijn en controle hebben over de situatie, zo ook tijdens de kerstdagen. Twee dagen voor Kerst een cadeau halen voor de vrouw? Geen sprake van! Dit soort mannen letten op de opmerkingen die de vrouw geeft en weten dat zij wel heel vaak heeft gezegd dat ze die ene tas helemaal geweldig vindt. Deze mannen zitten boordevol ideeën omdat ze altijd opletten op wat voor signalen de vrouw afgeeft. Herken je jezelf hier niet in, dan behoor jij (helaas) tot de onvoorbereide mannen. Vrouwen houden hier en daar van hints, dus als je slim bent, hoef je alleen maar te luisteren! Zo moeilijk kan dat toch niet zijn? ;) En voor de dames: als jij een man hebt die zich altijd goed weet voor te bereiden; raak hem niet kwijt want ze zijn zeldzaam!

Cadeau ideeën voor vrouwen.

De ongewone

Het is niet gemakkelijk om de perfecte cadeaus voor vrouwen te vinden, maar sommige mannen onderschatten dit volledig. Elke vrouw kan namelijk een romantisch idee waarderen. Dit soort mannen organiseren een romantische bioscoopavond op Valentijnsdag of komen plotseling met een kleine verrassing. Een cadeaubon voor een actieve dag voor jullie samen of een georganiseerde dag met leuke activiteiten; dit zijn zomaar ideeën die het hart van vrouwen (letterlijk) sneller laat kloppen. Een persoonlijk cadeau wordt ook steeds vaker gekozen. En last but not least, vrienden, familie of geliefden geven elkaar steeds vaker iets persoonlijks. Een gezamenlijke fotoshoot of een geschilde foto van hun bruiloft zijn twee geweldige voorbeelden hiervan. Als je het écht goed wilt doen, laat dan het hart van je vrouw smelten door een puppy onder de kerstboom cadeau te geven. Gaat dit cadeau je een beetje te ver? Dan kun je altijd nog je eigen mokken, t-shirts of telefoonhoesjes ontwerpen. Hiermee laat je in ieder geval zien dat je er extra aan gedacht hebt!

Cadeau ideeën voor vrouwen.

De ‘last minute’ persoon

We kennen allemaal minimaal 1 iemand die altijd op het laatste moment nog op zoek moet naar een geschikt cadeau. Het maakt niet uit hoeveel jaren van ervaring zij hebben gehad om te weten dat je nooit tot het laatste moment zou moeten wachten; ze doen het ieder jaar weer. Het internet staat vol met cadeau ideeën voor vrouwen, zoals mode-ideeën, sites over make-up of decoratie ideeën. Het internet is dus ook voorbereid op de last minute shoppers. Een veilig last-minute optie zou altijd een cadeaubon van een van haar favoriete winkels kunnen zijn.

Cadeau ideeën voor vrouwen.

De hartenveroveraar

Onder alle verschillende mannen die er zijn, zijn er ook nog steeds mensen die kiezen voor een veilige optie en hun geliefden verrassen met iets persoonlijks. Persoonlijke cadeau ideeën voor vrouwen zijn en blijven niet alleen de meest creatieve, maar ook het beste als het gaat om het veroveren van haar hart. Een unieke foto van jullie samen tijdens een speciaal moment afgedrukt op een hoesje of accessoire en deze herinnering wordt voor altijd gekoesterd. Omdat onze vrouwen niet alleen dol zijn op winkelen, maar ook modebewust zijn, is het ook een goed idee om iets persoonlijks te maken door eigen kleding te ontwerpen, zoals t-shirts of hoodies. Naast dat dit mogelijk is, kun je ook enkele gadgets aanpassen. Ontwerp nu een gepersonaliseerde tablethoes of ga een telefoonhoesje maken.

Cadeau ideeën voor vrouwen.

Cadeau ideeën voor vrouwen

 

 

Voor de vrouwen: wat je ook gaat krijgen, het grootste geschenk dat je een man kan geven is een glimlach. Mannen zijn niet altijd de slimste of meest creatieve, maar als ze iets geven aan hun vrouw, kun je aannemen dat dit gegeven wordt met liefde. Heel veel liefde. Niet elke man is perfect, precies, gestructureerd of heeft de beste ideeën, maar ze houden van je en proberen altijd hun best te doen.

Bekijk de volgende blogs voor meer cadeau ideeën:

De beste cadeaus voor valentijnsdag

De beste gadgets om te geven als cadeau

Geef een reactie