Blog

Cadeau tips voor tieners

Heb jij geen idee wat voor een cadeau je een tiener moet geven? Dat komt goed uit! Wij  namelijk ook niet, en daarom zijn wij op zoek gegaan op internet naar de beste cadeaus om te geven aan tieners. Lees verder voor de beste tips!

Hover board

Naarmate we ouder worden, worden we gedomineerd door technologie. Daarom is een scooter-hoverboard perfect voor jouw tiener die behoefte heeft aan frisse lucht. Meestal is het moeilijk om tieners te motiveren om naar buiten te gaan en actief te zijn, dus waarom niet samen met technologie naar buiten? Hoewel tieners volledig in beslag worden genomen door hun telefoons, zullen ze tenminste niet thuis op de bank zitten! Goed nieuws is dat ze hun buikspieren moeten laten werken om rechtop te blijven. Ze zijn er in allerlei verschillende kleuren en stijlen, variërend van ongeveer 150 euro en meer!

Image result for hoverboard Bron: CNET

Bluetooth speakers

Alle tieners houden van muziek, of het nu soft of heftige techno is. Ze spenderen ongeveer 23 uur per dag aan het luisteren naar muziek via een hoofdtelefoon die hun trommelvliezen kan beschadigen. Laat ze hun "goede" muzieksmaak delen waar ze ook zijn met vrienden, met vreemden, thuis of onderweg. Natuurlijk Bluetooth-luidsprekers variëren allemaal in verschillende maten en kleuren en ze zien er in principe allemaal hetzelfde uit. Geef je tiener een unieke speaker! Bij GoCustomized kun jij je eigen speaker personaliseren met familie foto's of coole ontwerpen. De speakers beginnen vanaf 29,95 euro. Zie ook onze gepersonaliseerde in-ear doosjes.

Bluetooth speaker design

Gadgets

Tieners zijn gek op gadgets en alles wat hun telefoon- of tech-leven verbetert. Leuke gadgets variëren van clip-op-selfiestijlen (ideaal voor Instagram of Snapchat), een clip-lens voor de telefooncamera, een autolader met 3 poorten (voor hen en hun vrienden), een smartphone-houder in de vorm van een dinosaurus (om te voorkomen dat handkrampen) of zelfs een drone. Een ander coole gadget is de gepersonaliseerde powerbank die u kunt personaliseren bij GoCustomized. Zorg ervoor dat het excuus "Ik heb geen batterij meer" nooit meer kan worden gebruikt. Coole toevoegingen voor de telefoon zijn beschikbaar en kunnen variëren van 11 tot 1.000 euro.

Iets van hipster

Tieners houden ervan om een trend / flow te volgen. Dit kan dus van alles zijn een coole neon lamp die geen nut heeft of een nieuwe gadget. Een ander goed idee is de gepersonaliseerde notebook dat je kan personaliseren met je favoriete quote. Daarmee kunnen ze nog meer hipster zijn en diepe gedichten inschrijven.

$79BUY NOW …it means excited, and the vibe of his room will be just that with this neon lamp glowing. Bron: Goodhousekeeping

Een telefoonhoesje

Wat is iets dat jouw tiener altijd bij zich heeft, en ik bedoel ALTIJD in zijn of haar hand? Dat klopt, hun smartphone! Ze willen altijd de nieuwe en verbeterde iPhone of Samsung en die mobieltjes zijn vrij duur. Het ergste is als je tiener met tranen in hun ogen naar je toe komt en hun telefoonscherm kapot is. Het slechtste nieuws? Toen je geen verzekering af sloot, omdat je dacht dat ze dit keer voorzichtiger zouden zijn. Krijg een persoonlijk telefoonhoesje bij GoCustomized en verleng de levensduur van de telefoon van jouw tiener.

Welke idee is jouw favoriet? Laat het weten door middel van een comment!

Geef een reactie