Blog

cadeau

 • Cadeau-ideeën voor Vaderdag

  Vaderdag is in zicht, dus het wordt tijd om te beginnen met nadenken wat je gaat geven aan je vader. Een vader is niet zomaar iemand, hij is je klusjesman, hij staat altijd klaar om alles te repareren wat in huis breekt, hij is je persoonlijke kok, hij staat klaar om je op elk moment van de dag of nacht naar de luchthaven te brengen en je vader is de persoon die je heeft opgegroeid tot wie je nu bent en hij zal altijd achter je staan en je steunen tot de laatste dag. Maar wat moet je nou geven aan zo’n speciaal persoon? Als je inspiratie nodig hebt, blijf dan lezen!

  A man holds a child on the palm of his hand in front of a skyscraper

  Lees verder

 • Unieke cadeaus

  Haten jullie om hetzelfde te zijn als iedereen? Wij ook, dit is waarom wij met een lijst zijn gekomen van unieke cadeau ideeën. Check het nu !

  Lees verder

 • Cadeautips voor zakenmannen

  Een zakenman is altijd onderweg. Onderweg naar succes of onderweg naar zijn werk. Wil jij jouw vriend, broer, vader, kennis of neef een prachtig cadeau geven dat bij zijn lifestyle past? Dan ben je bij GoCustomized aan het juiste adres. In deze blog schrijf ik over leuke cadeau tips die je aan zakenmannen kunt geven. Ben jij ook benieuwd naar deze tips? Lees dan snel verder.

  Men's style iPhone case Afbeelding van www.pinterest.com

  Lees verder

 • Cadeaus voor Moederdag

  Een moeder, er is er slechts één! Dit is iets wat vrij uniek is en daarom is ook niks meer bijzonder dan je eigen Mama.  We zijn wie we zijn vanwege haar. Voor mij persoonlijk was en is mijn moeder de persoon die mij ideeën en doelen gaf in mijn jeugd en nog steeds! De onvoorwaardelijke liefde van een moeder begeleid je naar een verder mensenleven. Dat is de reden waarom een moeder heel bijzonder en ook belangrijk om deze mooie dag mee te vieren. Wil jij ook een mooi cadeau geven aan je moeder maar je weet niet wat? Lees dan verder...

  Afbeelding van endthepink.com

   

  Lees verder

 • Een telefoonhoesje voor Moederdag!

  Het is bijna zover. De dag waarop we onze moeder nog net even iets meer kunnen en moeten verwennen dan jullie hopelijk altijd al deden. Maar wat zijn nou de beste kadootjes om jouw lieve moeder te geven op moederdag? Op zoek naar Leuke tips en ideeën? Lees dan gauw verder!

  Image result for moederdag

  Lees verder

 • Op het laatste moment Valentijn Cadeau's kopen

  Voor zover het  verplicht is cadeau’s te geven in de vakantie's, is Valentijnsdag zonder twijfel de meest stressvolle vakantie. In de Kerstvakantie kan je nog wegkomen met een klein zwak cadeautje maar met Valentijn komt het er toch echt op aan. Ik denk dat de meeste van ons wel eens een kreet hebben uitgesproken zoals ‘ Oh, een 5 euro cadeaubon van de Starbucks opnieuw dit jaar? ‘ Dank u wel Tante!’ Maar Valentijn is anders! Het cadeau dat je gaat geven moet meer dan uniek en geweldig zijn. Je geeft dit cadeau ook niet zomaar aan iemand. Helaas zijn de dagen geteld dat iedereen op Valentijn een cadeau kreeg. Nu moeten we zelf tijd en moeite erin stoppen om het perfecte cadeau voor onze valentijn te vinden. Dat is waarom ik hier ben! Om jou te helpen aan een perfect Valentijn cadeau.

  Valentijnsdag Afbeelding van listentothisshow.com

  Lees verder

 • Telefoonhoesjes voor Valentijn

  Valentijn staat weer voor de deur. Valentijn is een heerlijke dag als je een romanticus bent. Een akelige en commerciële dag als je er niks mee hebt. Een pijnlijke, eenzame dag als je ongewenst alleen bent. Wat jouw band met Valentijn ook is, 14 februari is een dag die geheel in het teken staat van Liefde en cadeaus. De dag van liefde, en knuffels. Dit jaar hoef je niet te treuren als je geen valentijnskaart, een doos chocola of roos hebt ontvangen, maar verwen jezelf dan gewoon met een uniek cadeau van GoCustomized. Wij hebben inspiratie gehaald uit de foto's die jullie zouden kunnen gebruiken. Zie hieronder inspiratie voor jou perfecte Valentijns cadeau.

  valentijn blog 2 Afbeelding van pinterest.com

  Lees verder

 • Lieve cadeautjes voor mama

  Volgens mij hebben we het allemaal wel een keer meegemaakt. Je bent in paniek, bent verdrietig en er is niemand anders die je wilt bellen dan je moeder. Zij heeft altijd goede raad en stelt je gerust. Vaak denk ik bij mezelf achteraf, "Wat moet ik zonder mijn moeder?". Met kerst kun je op een fijne manier aan haar laten blijken hoe lief je haar vindt. Met deze perfect cadeautjes voor mama wordt jullie band nog sterker!

   

  Cadeautjes voor mama Afbeelding van Pinterest

  Lees verder

 • Cadeautjes voor nerds

  Vandaag hebben we weer een leuke post voor Kerstmis! We hebben allemaal wel een typische nerd als vriend, maar we hebben geen idee wat die persoon echt leuk vindt... Er zijn zoveel helden, stripboeken en de fantasiewereld is oneindig groot. Tja, eigenlijk zijn we allemaal stiekem van binnen wel een beetje nerds. Misschien zit er vandaag voor jou ook wel een leuk cadeautje bij!

  regalos para frikis

  Lees verder

 • Het perfecte cadeau voor een tiener

  Hiervoor besproken we de vrouwen en mannen al. Maar wat is nou het beste cadeau voor een tiener? Aangezien ze zich af en toe voordoen als wezens uit andere werelden. Ze kunnen liefdevolle dromen hebben over een mooie toekomst, maar binnen een fractie van een seconden willen ze weer alleen zijn. Ze weten welke muziek hip en cool is en gebruik jargons als  'YOLO' en nog meer dingen die wij nooit zullen begrijpen. Heb jij ook zo een moeite met het vinden van het juiste cadeau?

  Creatieve dingen voor tieners.

  Denk niet aan kleding of muziek. Tieners zijn experts op dit gebied en zijn dus erg kieskeurig. De volgende opties zullen beter van toepassing zijn.

  Bluetooth speaker.

  cadeau speaker

  Lees verder

Artikelen 1 tot 10 van 12 in totaal

 1. 1
 2. 2