Blog

Cadeaus voor muziekliefhebbers

Wil je een cadeautje kopen voor jouw vriend of vriendin, maar weet je niet zo goed wat je moet geven? Maar houdt zij of hij wel van muziek? Dan ben je bij ons aan het goede adres! Het geven van concerttickets of muziekinstrumenten kan erg duur zijn en de persoon voor wie het cadeau is heeft waarschijnlijk alle CD's als van zijn of haar favoriete band. Vandaag geven we je inspiratie voor cadeaus, dus let goed op!

Marta (1)

5 Originele cadeaus voor muziekliefhebbers

1.  Een armband van snaren

Cadeau's voor muziekliefhebbers Afbeelding van Buzzfeed.com

Je  kan het je bijna niet voorstellen, maar ze bestaan echt: armbanden gemaakt van hetzelfde materiaal als gitaar snaren. Er zijn veel winkels die dit soort armbanden verkopen en het is een leuk cadeau voor zowel mannen als vrouwen. Helaas is de armband niet geschikt voor mensen die veel haar op hun armen hebben, tenminste, als ze die willen behouden.

 

2. Douch speaker

Originele cadeaus Afbeelding van Buzzfeed.com

Als de jarige de hele dag naar muziek luistert, waarom dan ook niet onder de douche?! Deze douchekop is namelijk ook een speaker! Je kunt je telefoon er op aansluiten via Bluetooth, zodat je kunt blijven luisteren naar je favoriete nummer. Één nadeel: Je hoort die persoon wel iedere ochtend zingen in de douche. :-P

 

3. Vinyl separator

Originele cadeaus Afbeelding van Buzzfeed.com

Dit cadeau is erg origineel, ik heb er nog nooit iemand mee gezien! Zo kan je vriend of vriendin zijn grammofoonplaten  ordenen op alfabetische volgorde. De houten afwerking maakt het erg elegant, zodat het net lijkt op een echt bibliotheek.

 

4. Persoonlijk plectrum

Originele cadeaus Afbeelding van Buzzfeed.com

Geef hem of haar een plectrum met een speciale zin, favoriete quote of song tekst. Elke keer dat hij of zij gitaar speelt zullen ze aan je denken.

 

5. Ingelijst liedje

Originele cadeaus Afbeelding van Buzzfeed.com

Hebben jullie samen een speciaal liedje? Misschien het liedje van jullie eerste dans of jullie bruiloft? Dan is het een super leuk cadeau om de  songtekst van dit liedje in een frame te stoppen en hem thuis op te hangen! Elke keer dat je er langs loopt zul je aan die tijd denken.

* Ons speciale cadeau

Originele cadeaus

We kunnen dit artikel natuurlijk niet afsluiten zonder je te vertellen over ons speciale cadeau! Je kunt ook de een telefoonhoesje maken met de favoriete zanger of band van jouw vriend of vriendin! Bij GoCustomized is dit makkelijk en leuk.

Heb je nog andere leuke cadeaus die wij moeten kennen? Laat het hieronder weten!

 

Geef een reactie