Blog

Cadeautips Voor Haar

♫  I don't want a lot for Christmas, there is just one thing I need! ♫  Maar wat is dat ene ding dan? (Hahaha, ja 'you', I know) Voor mannen is het vaak niet zo makkelijk om uit te vogelen wat zijn vriendin, zusje of moeder wilt. Zoals er beweerd wordt: Mannen komen van Mars en vrouwen van Venus. Ik geef toe, vrouwen kunnen soms ook best ingewikkeld zijn. Vraag je haar wat ze wilt hebben en zegt ze "nee, ik hoef geen cadeautje"? Neem dit dan niet te letterlijk, vrouwen willen altijd cadeautjes (Trust me, I am a girl). Ik ga jullie mannen daarom vandaag helpen met het perfect cadeau voor haar te vinden! Fijn he?

Cheezburger eating ryan gosling the notebook questions

Perfecte cadeautips voor haar

1. Rituals pakket

 

Cadeau-ideeën voor haar - Rituals Afbeelding van hsg-kerstpakketten.com

Vrouwen houden ervan om lekker verwend te worden. De shower gels, body scrubs of shower foams van Rituals worden niet voor niets zo veel verkocht. Voor onder de douche raad ik zeker de Yogi Flow - shuimende douchegel aan. Deze is super zacht voor haar gevoelige huid. Hebben jullie een bad? Dan kun je ook zeker een kijkje nemen bij de badproducten. Gegarandeerd een lekkere geur in jullie badkamer!

 

2. Eenhoornspullen

Cadeautips voor haar - unicorn Afbeelding van perpetualkid.com

Cadeautips voor haar - eenhoorn sloffen Afbeelding van Coolgift.com

Als je de vorige artikelen ook hebt gelezen, dan zul je vast denken: Komt ze weer aan met haar unicorn sloffen. En inderdaad! Ik kan er gewoon niet over uit, hoe schattig die sloffen zijn. Daarnaast had ik van de zomer ook een grote obsessie met de opblaasbare eenhoorn voor in het water. De sloffen houden de voetjes van je vriendin lekker warm en met de opblaasbare eenhoorn kunnen jullie alvast uit gaan kijken naar de zomer.

 

3. Winterservice van Blond Amsterdam

Cadeautips voor haar - Blond Amsterdam Afbeelding van Weblog.bol.com

Geef je vriendin, moeder of zusje een mooie mok cadeau! Bij Blond Amsterdam hebben ze allemaal leuke mokken met grappige ontwerpen. Erg fijn voor een koude dag.

 

4. Telefoonhoesje met foto

Cadeautips voor haar

Een persoonlijk cadeau is natuurlijk het beste cadeau. Bij GoCustomized ben jij de ontwerpen en kun je dus je eigen telefoonhoesje maken! Plaats jullie mooiste foto samen op het hoesje. Voor je moeder kun je een foto van jou, je vader of broertjes en zusjes doen! Gebruik de favoriete quote of afbeelding van je zusje om voor haar een perfect cadeau te maken!

 

En wat vind je van deze cadeautips voor haar? Zit er een geschikt cadeau bij? Ik hoop het wel. Alvast fijne kerst!

 

 

Geef een reactie