Blog

Cadeautjes voor Fotoliefhebbers

We kunnen er herinnering mee vastleggen en teruggaan naar dit bepaalde moment, of we kunnen door de ogen van de fotograaf kijken. Een foto vertelt een verhaal en kan soms emoties oproepen. Daarom willen we je vandaag geweldige cadeaus laten zien voor fotoliefhebbers.

Perfecte cadeaus voor fotoliefhebbers

1. Fotoverpakking

Je kunt jouw cadeau met een leuke foto verpakken! Wel zonde natuurlijk om deze kapot te scheuren!

 

Cadeautjes voor fotoliefhebbers Afbeelding van Pinterest.com

2. Fotomuur

Heb jij super mooie foto's van de laatste vakantie met je beste vriend of vriendin? Waar zou je deze dan niet aan de muur hangen met lichtjes?! Zo kom je meteen in de kerststemming!

Fotocadeau Afbeelding van Pinterest

 

3. Spaarpot van een camera

Zo kan de jarige meteen gaan sparen voor een echte camera, of voor een volgende reis! Deze  schattige spaarpot is al voor 12.95 te koop op Amazon. Hij lijkt sprekend op de PAJOMA 55170!

 

fotoliefhebbers

 

 

4. Camerariem

Als je wat meer geld tot je beschikking hebt dan kun je ook een hippe camerariem kopen. Dit is een van de beste cadeaus voor een hobbyfotograaf. Natuurlijk krijg je bij iedere camera er automatisch eentje bij, maar een unieke blijft toch het leukst!

 

fotoliefhebbers Afbeelding van 22places.de

 

5. Een persoonlijk telefoonhoesje

Als laatste laten wij je een van de leukste cadeau's zien voor een fotoliefhebber. Zoek een foto uit die veel betekenis voor de persoon heeft, of waar hij of zij leuke herinneringen aan heeft en print het op een telefoonhoesje! Jij bepaald hoe het hoesje eruit ziet, en met welke foto. Daarnaast is de telefoon van de persoon zo ook nog eens goed beschermt! Twee vliegen in één klap!

 

fotoliefhebbers

 

Weet jij nog andere leuke cadeaus die geschikt zijn voor fotoliefhebbers? Laat het ons dan weten in een reactie!

Geef een reactie