Blog

Cadeautjes voor nerds

Vandaag hebben we weer een leuke post voor Kerstmis! We hebben allemaal wel een typische nerd als vriend, maar we hebben geen idee wat die persoon echt leuk vindt... Er zijn zoveel helden, stripboeken en de fantasiewereld is oneindig groot. Tja, eigenlijk zijn we allemaal stiekem van binnen wel een beetje nerds. Misschien zit er vandaag voor jou ook wel een leuk cadeautje bij!

regalos para frikis

De leukste cadeautjes voor nerds

1. Mok van Star Wars

cadeautjes voor nerds - mok Afbeelding van Get-digital.nl

Moet je de hele tijd verhalen aanhoren welk karakter het beste lichtzwaard heeft. Of welke lightsaber je vriend graag zou willen hebben? Dan is dit cadeau leuk voor hem. Als de mok koud is, dan zie je de lichtzwaarden niet... Maar als de mok gevuld wordt met iets warm, dan verschijnen de kleurvolle lightsabers!

 

2. Het boek van Sheldon

cadeautjes voor nerds Afbeelding van Regalador.com

Sheldon Cooper is zo'n schattige en wanhopig karakter, en daarom volgen duizenden mensen the Big Bang Theory. Als jij ook fan bent van hem, dan is dit boek jouw ideale cadeau. In het boek kun je alles lezen over Sheldon: zijn wekelijkse bezigheden, het algoritme van vriendschappen, het contact met de huisgenoten, en een sheldonary met wetenschappelijk en culturele referenties naar de serie. Perfect! :D

 

3. Virtual reality bril

Cadeautjes voor nerds Afbeelding van Regalador.com

Wie wilt er nou niet in de prehistorie rondlopen, in een achtbaan gaan of zwemmen met haaien, terwijl je gewoon veilig in je huiskamer bent? Een gegarandeerde adrenalineshot! Met de 'Immerse Plus' virtual reality bril, kun je op avontuur gaan, 3D films bekijken, spelletjes spelen of leuke fimpjes bekijken. De opties zijn oneindig! De bril werkt met bijna alle smartphones (Andriod en iPhone) en het heeft een aanpasbare lens.

 

4. Een 3D puzzel van Game of Thrones

Cadeautjes voor nerds Afbeelding van regalador.com

Dit is echt een super gaaf cadeau! Het is een 3D puzzel dat lijkt op the world of Westeros (de wereld van Game of Thrones). De puzzel bestaat uit drie lagen en bestaat uit 1400 stukjes. Je zult deze zeker niet binnen 3 dagen af hebben! De eerste laaf bestaat uit de regio van Poniente, de tweede laag bestaat uit het landschap , en de derde laag bestaat ui de huizen en kastelen.

 

5. Telefoonhoesje met je favoriete superhelden

regalos para frikis

Hoe kun je de wereld beter showen dat van comics houdt dan je favoriete superheld overal met je mee te  nemen? Maak een gepersonaliseerd hoesje met de afbeelding die jij het leukst vindt op GoCustomized. Het is erg simpel! Ga naar de customizer van het hoesje dat jij graag wil ontwerpen en maak een ontwerp.

Wat vindt jij van de cadeautjes voor nerds? Misschien heb je zelf een leuk cadeautje in gedachten? Laat het ons weten!

Geef een reactie