VADERDAG SALE: Gratis cadeauverpakking en persoonlijk kaartje bij jouw hoesje

Blog

camera

 • Wat je moet weten over de nieuwe HTC U11

  Opvallend, krachtig en uitgerust met een van de beste camera's van het moment. Dit is de nieuwe HTC U11 Plus. Waarschijnlijk het beste product van de Taiwanese fabrikant in 2017. De nieuwe smartphone trekt de aandacht van iedereen met zijn ontwerp. En dat, terwijl Huawei eerder werd geassocieerd met zijn meer conservatieve ontwerpen. De nieuwe HTC U11 Plus - zonder twijfel een van de beste alternatieven voor de klassieke high-end smartphones.

  Bron: independent.co.uk

  Lees verder

 • Google naast de zoekmachine

  We kennen allemaal Google. Wij gebruiken allemaal Google. We weten waarschijnlijk niet hoe mensen BGE (Vóór Google Era) bestonden. Google heeft belangrijke acties gemaakt buiten het zoekmachine spectrum en vandaag vragen we "meer van onze telefoon." Lees verder om te zien wat we bedoelen.

  Image result for google pixel 2 Bron: android authority

  Lees verder

 • Review: ZTE Axon 7 Mini

  Meestal zijn de smartphone mini versies een dure slechte imitatie van hun grote broers. Ook de ZTE Axon 7 Mini is aan de beurt! De ZTE Axon 7 mini  is voorzien van een paar leuke nieuwe tools. Wil jij weten wat de ZTE Axon 7 mini allemaal in petto heeft? Lees dan snel verder!

  22

  Lees verder

 • Samsung World Congress 2017

  Samsung’s Mobile World Congress 2017 gaat beginnen in een paar minuten. We weten dat we Samsung Galaxy S8 niet hoeven te verwachten. Maar gelukkig heeft Samsung nog veel meer producten om over te praten. Bijvoorbeeld de nieuwe S7, S7 Edge, S6 en S6 edge. Wil jij meer te weten te komen hierover? Lees dan verder.

   

  foto van: Samsung.com foto van: Samsung.com

  Lees verder

4 artikel(en)