Gratis cadeauverpakking en persoonlijk kaartje bij jouw hoesje.

Blog

Winactie GoCustomized en WazaShirt

We zijn blij om een ​​nieuwe samenwerking aan te mogen kondigen tussen Waza shirt en Go Customized, 2 start-ups die graag gepersonaliseerde kleding en accessoires voor alle klanten willen maken! Wil je meer te weten komen over deze geweldige samenwerking? Lees dan snel verder!

WazaShirt x GoCustomized

Wazashirt is een Franse start-up met hetzelfde doel als Gocustomized, jouw accessoires aan te laten passen naar jouw stijl.


Het idee van het merk is dat je de ruimte krijgt om je kleding te maken met je eigen stijl. Kies een t-shirt of een hoodie, kies je maat, de kleur en kies dan je pocket of ontwerp je eigen pocket. Alle kleding van Wazashirt heeft schakelbare zakken, zodat je ze kunt wijzigen volgens jouw stijl, dag of stemming.


De pockets zijn gemaakt in Frankrijk en kunnen met elke gewenste keuze worden afgedrukt. Het is een compleet gepersonaliseerd product dat je zelf kunt maken! Speel met de verschillende pockets en je kleding om elke keer een andere stijl te kunnen creëren.

GoCustomized is een Nederlands merk dat in mei 2012 gelanceerd werd. GoCustomized personaliseerd telefoontoestellen of gadgets naar keuze. Ons hoofddoel is eenvoudig jouw telefoon beschermen maar natuurlijk wel in stijl! Je kunt kiezen uit welk type jij een telefoon wilt, of het nu een hardcase, softcase, een portemonneehoes of een cork hoesje is. Daarna kun je een foto uploaden in onze ontwerpmodule en bewerken totdat je zelf volledig tevreden bent. Jouw smartphone wordt beschermd van top tot teen voor slechts  € 14,95.

materials

Materialen

Nu heb je de mogelijkheid om je telefoon aan te passen aan je outfit. Gepersonaliseerde telefoon hoesjes zijn de perfecte modeaccessoires!

De perfecte samenwerking tussen Wazashirt en GoCustomized!

Het idee om met Wazashirt te samen te werken is begonnen omdat we allebei dezelfde gedachte hebben - om iedereen de mogelijkheid te bieden om te kiezen hoe ze zich willen kleden. Of het nu gaat om kleding of telefoonhoesjes, wij laten onze klanten hun ontwerp zelf kiezen!

Daarom hebben we samengewerkt en een geweldige kans voor jou gecreëerd om dit unieke zomerpakket ​​te winnen!

Wat kan je winnen:

  • 2 verpakkingen, elk inclusief 1 shirt + 1 pocket aangeboden door "Wazashirt" en een gepersonaliseerd telefoonhoesje van "GoCustomized".
  • 1 gepersonaliseerd telefoonhoesje met ons bestseller ontwerp "Jungle" door GoCustomized.

  •  1 klassieke blauwe t-shirt + een zak van Wazashirt met ons ontwerp dat bij jouw telefoonhoesje past.

 

Als je wint, wordt je gelijk gecontacteerd om de grootte van het t-shirt en het type telefoon voor de telefoonhoes te laten weten.

Wat zijn de voorwaarden om aan de wedstrijd deel te nemen?

De wedstrijd vindt plaats van 4 mei tot 14 mei.
-Volg GoCustomized op Facebook.
-Volg Wazashirt op Facebook.
-Tag een ​​vriend op onze Facebook-post en beide van jullie hebben kans om te winnen. Tag meer vrienden en je kansen zullen toenemen!
-2 willekeurige deelnemers worden gekozen en krijgen de verpakking: t-shirt + zak + telefoon hoesje!
-  Doe mee en probeer je geluk uit! Wij wensen je het beste.

En als je niet wilt wachten tot het einde van de wedstrijd, vind je het zomerontwerp al op de designtool van de GoCustomized website.

Alle pockets van de WazaShirt website kunnen ook op de t-shirts die in het pakket worden weggegeven. Aarzel niet om andere pockets uit te proberen op de T-shirts! Laat jouw fantasie de vrije loop!

Geef een reactie