Blog

Coole cadeaus voor papa

Onze vader is voor een lange tijd de belangrijkste man in ons leven en zal altijd een speciaal plekje in ons hart hebben. Hij motiveert je, hij speelde graag met je en hij was jouw grote knuffeldier. Vandaag geven we een paar leuke suggesties voor coole cadeaus voor papa. "Papa, je bent de beste!"

Perfecte cadeaus voor papa

1. Oude kinderfoto's namaken

Geschenke für PAPA

Een grappig cadeau met gevoel. Jouw papa wordt hier zeker vrolijk van! Misschien heb jij ook nog wel grappige foto van vroeger in de kast liggen, zodat hij lekker kan lachen. Stop hem in een leuke lijst en hang hem op de muur in de woonkamer!

2. Herinneringsalbum

Cadeaus voor papa Afbeelding van Viva.nl

Een persoonlijk herinneringenboek is altijd een leuk idee. "Pap, vertel eens" is voor €14,95 te koop en je zult hiermee je vader erg blij maken. In het boek staan verschillende vragen over het verleden, die je vader kunt beantwoorden. Zo kom je te weten hoe je vader zijn jeugd heeft beleefd en hoe zijn kindertijd voor hem was. Je kunt vragen verwachten zoals: "Heb je ooit een liefdesbrief geschreven? Zo ja, aan wie?" Ook bestaat er de optie om zelf dingen in te vullen. Een geweldig idee als je vader niet zo'n prater is!

 

3. Magnogrip

Cadeaus voor papa Afbeelding van Coldstuff.de

Ik weet niet hoe het bij jullie er thuis aan toe gaat, maar mijn vader deed een hoop klusjes in het huis. Dingen repareren, gaatjes boren, dingen vast lijmen etc. Als jou vader dit ook veel doet, dan is de Magnogrip misschien wel wat voor hem. Je kunt vaak maar één schroef tegelijkertijd vasthouden, terwijl je ze wel allemaal op het zelfde punt nodig hebt. Met deze armband heeft hij ze altijd bij de hand!

 

4. Een persoonlijk telefoonhoesje

Cadeaus voor Papa

Met dit cadeau kun jij je papa een persoonlijk cadeau geven met een boodschap. Plaatst bijvoorbeeld jullie favoriete foto op een hoesje, of zijn favoriete band. Jij kunt het hoesje zelf ontwerpen! Daarnaast wordt zijn telefoon dan op een stijlvolle manier beschermt. Ik vind het een super idee, omdat we allemaal onze telefoon veel gebruiken. En als jouw vader zijn telefoon dan oppakt, zal hij meteen aan jou denken.

 

Laat jouw creativiteit vrij en ontwerp een geweldig telefoonhoesje bij GoCustomized! We hebben veel kerstacties omdat de feestdagen er aan komen. Bespaar wat geld door je op te geven voor de nieuwsbrief, zodat je een kortingscode ontvangt.

 

Wat vind jij van deze cadeaus voor papa? Wat geef jij je vader normaal als cadeau?  Laat het ons weten in een reactie!

Geef een reactie