Blog

De 5 beste grappen voor iPhone

We vinden het af en toe allemaal wel eens tof om een grapje uit te halen. Je kunt natuurlijk old school grappen uithalen zoals het krijtje in de stoffer van het schoolbord. Maar telefoons zijn in dit tijdperk natuurlijk steeds belangrijker, dus waarom niet daarmee een grapje uithalen? Veel mensen vertrouwen hun telefoon blind, dus wat als deze ineens niet meer goed werkt? Gegarandeerd lachen!

 

that's hilarious

De leukste iPhone grappen

1. Non-stop typen

Hoe vervelend is het om deze drie puntjes te zien als je met iemand aan het praten bent? Heel erg vervelend. Heb je gemerkt dat een van je vrienden dit ook heel irritant vindt? Als je met hem of haar aan het praten bent stuur dan deze GIF! Haha, maar laat het niet te lang duren, zodalijk wilt hij of zij dan geen vrienden meer zijn als het te lang duurt. ;-)

 

2. Frozen iPhone

iPhone grap - frozen iphone Afbeelding van Radioone.fm

Soms gebeurt het dat je telefoon bevriest. Heel erg irritant, maar ja shit happens. Soms duurt het heel lang voordat dit voorbij is, maar het kan oneindig duren als jij een screenshot van de apps als achtergrond instelt. Zo denkt diegene de hele tijd dat z'n telefoon is bevroren. Neem een schermafbeelding van de homepage > Sleep alle apps naar een andere pagina zodat er op die ene pagina geen apps meer staan > Stel de schermafbeelding in als achtergrond.

 

3. Auto-correct grap

iPhone grappen - Auto-correct Afbeelding van Radioone.fm

Dit is waarschijnlijk het grappigst als je vader, moeder of oma een iPhone heeft. Die weten namelijk niet hoe je het moet veranderen! Het werkt altijd en het is hilarisch in een gesprek.

 

4. Siri

iPhone grappen - Siri Afbeelding van iPhonehacks.com

Als je de homebutton ingedrukt houdt kom je terecht bij Siri. Vraag aan Siri of ze de gebruiker van de telefoon een grappige naam wilt geven, bijvoorbeeld Stinkie, Aapje of Clown. Heb je toevallig een vriend die Siri al heeft opgedragen om hem bij een titel te noemen? Dan is deze grap extra geschikt voor hem!

 

5. Contact verwisseling

Dit is misschien wel de meest oude telefoon prank die ik ken en ook geschikt voor andere telefoons dan iPhone. Verander de naam van een belangrijk persoon in iemand anders. Verander bijvoorbeeld je eigen naam in de telefoon van je vriend naar Mam, zo denkt hij dat hij met z'n moeder praat, maar niets is minder waar!

 

Weet jij nog andere leuke grappen? Laat het ons weten in een reactie!

Geef een reactie