MOEDERDAG SALE: Gratis wenskaart bij alle bestellingen + Gratis Deluxe Box bij je bestelling boven €20

Blog

De 5 beste goedkope telefoons!

Het is raar dat je voor sommige telefoons bijna net zoveel betaald als je eerste auto, toch? Gelukkig bestaan er ook andere telefoons dan de iPhone 6 en de Galaxy S7. Als je opzoek bent naar een goedkope mobiele telefoon voor je zomervakantie, hebben we voor jouw de perfecte blog! Wij presenteren de 5 goedkoopste telefoons op de markt, voor minder dan 150 euro!

Goedkope telefoons Afbeelding van Stuff.tv

Lijst van de 5 goedkope telefoons

1. VODAFONE SMART PRIME 7 (75€)

Telefoon bedrijven, zoals Vodafone, verdienen veel geld als wij hun diensten gebruiken. Bijvoorbeeld als wij vergeten onze data uit te schakelen als we op vakantie gaan. Daarom kunnen zij goedkopere telefoons verkopen dan de concurrentie. De Prime 7 is een stijlvol koopje, maar 75 (!!) euro! De telefoon is gemaakt van hard plastic en metalen accenten. De telefoon heeft een 5inch scherm en draait op Android. Minpunten zijn dat de telefoon veel geïnstalleerde apps heeft en er maar 1GB RAM geheugen is. De camera is ook vrij eenvoudig met 8MP. Als je het je kunt veroorloven om de Moto G te betalen; dan zou ik zeker die overwegen!

Vodafone Smart Prime 7 Afbeelding van Stuff.tv

2. EE HARRIER MINI  (99€)

Als je graag een elegante telefoon wilt, neem dan een kijkje bij deze telefoon. De telefoon heeft een metallic uitstraling en een gouden ring rond de camera, maar is gemaakt van plastic. (Natuurlijk geen echt goud, maar dat spreekt voor zich met een prijs van 99 euro ;-)) Het scherm is slechts 4,7 inch zodat de Harrier Mini makkelijk in de hand ligt. Een nadeel daarvan is dat de applicaties moeilijk te zien zijn. Heb je goed ogen? Dan is deze telefoon wat voor jou. De telefoon is krachtig door de CPU Spandragon 410, 4GB opslagruimte en een camera van 8MP.

EE Harrier Mini Afbeelding van Stuff.tv

3. MOTO E (2015) (100€)

Waarom zou een kleinere telefoon onder moeten doen voor een grote telefoon? Wij vinden dat deze Moto E goed in de buurt komt bij grotere telefoons.

Deze telefoon heeft een opslag van 8GB en een erg goede batterij. Bovendien kun je de randen aanpassen naar de kleur van de telefoon! Overige details zijn dat het scherm niet heel goed is met 950x540 pixels en een camera van 5M. Met deze telefoon kan je in ieder geval kunstenaar worden in abstracte foto’s!

Moto E Afbeelding van Stuff.tv

 

4. ALCATEL POP 4+

Alcatel wordt steeds bekender op het gebied van smartphones, door de goedkope prijzen. De Pop 4+ is hun nieuwst release met een scherm van 5.5. inch, CPU 210 Snapdragon en een 1,5 GB RAM geheugen. Daaruit kunnen we opmaken dat de toepassingen goed zijn maar het soms moeilijk is als je te veel dingen in één leer doet. Daarnaast word Netflix kijken op je telefoon ook erg lastig, omdat de resolutie niet goed is. Maar als je alleen je ouders af en toe een belletje geeft, dan is deze telefoon echt wat voor jou!

 

Alcatel Pop 4+ Afbeelding van Stuff.tv

 

5. WILEYFOX SWIFT (129€)

Het is de tweeling van de Nexus 5! (Helaas iets minder goed) Al hebben ze wel veel van elkaar weg qua uiterlijk en volume. Met een 2 GB RAM, 16 GB opslagruimte presteert de telefoon over het algemeen goed. Daarnaast is er nog een leuke feature: het scherm past zichzelf aan op het daglicht! Net als bij de iPhone! De 13 MP camera maakt gebruik van dezelfde technologie als de Samsung Galaxy S5 en een systeem vergelijkbaar met die van de iPhone 6!

WILEYFOX SWIFT Afbeelding van Stuff.tv

 

Nu hoef je je op vakantie geen zorgen meer te maken als je je telefoon kwijt raakt! Als je een nieuw telefoonhoesje koopt, vergeet dan niet om je eigen persoonlijke telefoonhoesje te maken!

Geef een reactie