Blog

De 5 grootste games van het najaar van 2017

De tweede helft van 2017 gaat groot worden voor gamers. Dit jaar zullen er vele grote games uitkomen, die je niet kunt missen! Lees verder om erachter te komen welke dit zijn...

 video games gamer gamers the fairly oddparents GIF

1. Star Wars Battlefront 2 (Release datum: 17-11-2017)

Alle Star Wars fans mogen blij zijn! Niet alleen komt Star Wars The Last Jedi dit jaar uit, maar ook Star Wars Battlefront 2. In 2005 kwam originele Star Wars Battlefront 2 uit voor de PS2, XBOX 360 en PC. Deze versie veranderde de hele gamewereld qua gameplay. Tussen 2005 en 2014 hoorden we helemaal niks maar van EA, maar gisteren kregen we te horen dat ze weer nieuwe leven in de game gaan blazen.

In Star Wars Battlefront (2014) werden we meegenomen naar de originele trilogie. In Star Wars Battlefront 2 (2017) zal dit echter anders zijn; De focus zal liggen op alle era’s. Duik als een Trooper, Droid, Rebel of Jedi in de wereld van Star Wars Battlefront 2. Speel op bekende planeten zoals Hoth, Naboo en Endor, of ga online en laat zien wat je kan. Je kunt ook offline spelen met of tegen je vrienden. Als Star Wars fan moet je dit spel echt in je collectie hebben!

Star Wars Battlefront 2 Afbeelding van Windowscentral.com

2. Assassin’s Creed Origins (Release datum: 27-10-2017)

Ooit altijd al een sluipmoordenaar willen zijn in Egypte? Dan is dit je kans. Na twee jaar helemaal niks gehoord te hebben over een nieuw Assassin’s Creed, komt dit jaar eindelijk de nieuwe versie uit! Volg de Assassin Bayek, die zijn dorp heeft verlaten om een mysterie te onderzoeken, en ontdek hoe de broederschap van de Assassin’s is ontstaan.

De wereld van Origins is een open wereld. Verken Egypte op land met een paard of kameel, op het water met een bood of neem een duikje onder water! Met het nieuwe combat systeem kun jij je vijanden nog dynamischer verslaan, je sluipt door de missies heen alsof je er nooit ben geweest! Het spel is zeker een aanrader!

Assassin's creed Origins Afbeelding van Dualshockers.com

3. Super Mario Odyssey (Release datum: 27-10-2017)

Super Mario Odyssey is het gloednieuwe spel van Mario. Het spel is alleen beschikbaar voor de Nintendo Switch en lijkt er op de eerdere versies van Super Mario 64 en Super Mario Sunshine. Het spel wordt ook gespeeld in een open wereld en door midden van verkenning kun jij je weg hierin vinden. Speel Mario in een gloednieuwe wereld en reis met de “Odyssey”, Mario’s schip, door de Kingdoms om prinses Peach te redden van Browser, die graag met haar wilt trouwen.

Je kunt Mario's bekende vaardigheden gebruiken om Browser te verslaan, maar er hij heeft ook nieuwe skills geleerd. Gebruik bijvoorbeeld je pet om vijanden te verslaan en platformen te beklimmen. Zeker een aanrader als je jouw Mario collectie uit wilt breiden!

Mario Odyssey

4. Middle-Earth Shadow of War (Release datum: 10-10-2017)

Na het grote succes van Middel-Earth Shadow of Mordor, komt er dan eindelijk het vervolg. Stap weer in de schoenen van Talion en Celembrimbor en vervolg de reis om Mordor terug te nemen. Talion en Celembrimbor hebben een nieuwe Ring of Power gemaakt om ervoor te zorgen dat ze Sauron en zijn volgers kunnen verslaan.

Je kunt de nieuwe Ring of Power gebruiken om je eigen leger te creëren. Met het Nemesis Systeem kun je orks, zowel klein als groot, toevoegen aan je leger.

Wij zijn erg fan van Lord of the Rings en The Hobbit, dus wij kijken er erg naar uit!

Shadow of War Afbeelding van VG247.com

5. Destiny 2 (Release datum: 06-09-2017)

Destiny 2 is een vervolg op het grote succes van Destiny, die uitkwam in 2014. Ga terug naar The Last City en versla je vijanden! Reis naar nieuwe werelden om krachten te zoeken. De game is ook in multiplayer beschikbaar. Speel bijvoorbeeld 4 tegen 4 in één van de gloednieuwe modes ‘Countdown’. Hierbij plaats je een bom in de basis van de vijanden en bescherm de bom tot de bom explodeert. Natuurlijk zijn er nog veel meer leuke toevoegingen aan het spel, maar om daar achter te kopen kun je hem het beste zelf spelen!

Destiny 2 Afbeelding van Screenrant.com

Weet jij nog leuke andere games die uitkomen in het najaar van 2017? Laat het ons dan weten in een reactie!

Beste games van najaar 2017

 

Geef een reactie