Gratis cadeauverpakking en persoonlijk kaartje bij jouw hoesje.

Blog

De beste Apple gadgets

De multinational Apple heeft al veel revolutionaire producten uitgebracht, sinds het in 1976 door Steve Jobs werd opgericht. Vind je jouw iPhone 7 niet bijzonder genoeg? Let vandaag dan op! We geven je een selectie van de beste Apple gadgets uit de laatste 30 jaar.

Apple gadgets Afbeelding van Gadgetcage.com

De beste Apple gadgets

  • Apple Macintosh (1984)

Apple gadgets Afbeelding van Mac-history.net

De MacIntosh is de eerste computer van Apple. Het staat voor alles waar Apple om draait: een compacte en innovatieve vorm. Dit model werkte niet heel optimaal omdat er toen maar een paar softwares beschikbaar waren. Dat heeft er gelukkig wel toe geleidt dat Apple moest innoveren!

 

  • Apple iMac

Apple gadgets Afbeelding van Express.co.uk

Meer dan 10 jaar na de MacIntosh bracht Apple een andere klassieker uit, de bekende iMac. Deze computer was beschikbaar in verschillende kleuren. Misschien was dit wel de reden dat deze ook computer ook succesvoller was dan zijn voorganger. Dit was bovendien het eerste Apple product dat begon met 'i', een echte trendsetter dus!

 

  • Apple iPod 4G (2004)

Apple Gadgets Afbeelding van Stuff.tv

Apple heeft al drie generatie iPods voor deze uitgebracht, maar deze heeft de kenmerkende "clickwheel". Voor deze 4G had alleen de iPod mini deze functie. De nieuwere versie, 5G, had weer een andere feature: De videofunctie.

 

  • Apple iPhone 3G (2008)

gadgets d'apple

Deze telefoon heeft geen introductie nodig. Deze telefoon was een van de eerste smartphones en heeft een revolutie teweeggebracht. Vooral de iPhone 3G was erg populair. In die tijd was het surfen op internet op een mobieltje net nieuw. De Apple heeft dit echt leuk gemaakt.

 

  • Apple App Store (2008)

Apple Gadgets Afbeelding van Ibtimes.co.uk

Met de komst van de iPhone 3G, lanceerde Apple ook de App Store. Nu konden gebruikers dus apps downloaden en direct op hun apparaat zetten, zonder alles via Safari op te zoeken!

 

  • Apple iPad (2010)

Apple gadgets Afbeelding van Stuff.tv

Met deze iPad, lanceerde Apple een compleet nieuwe categorie van gadgets: De tablet. Terwijl iedereen in het begin nogal sceptisch wat over deze gigantische 'iPod Touch', werd de ipad al snel populair en begonnen concurrenten ook tablets te maken.

 

Sinds dien heeft Apple verschillende generaties uitgebracht van deze producten. Dit is maar een kleine selectie! Welke gadget vind jij het meest revolutionair?

 

Geef een reactie