Blog

De beste apps voor de Gear VR

In de afgelopen 12 maanden is het aantal Gear VR applicaties, games en ervaringen toegenomen. De Samsung Gear VR changed the game en dompelt ons onder in een nieuwe virtual reality. Maar wat is dat nou Virtual Reality? En wat zijn de beste games? Lees verder om er achter te komen!

 

Samsung Gear VR Afbeelding van Samsung

De HTC Vive en Oculus Rift zorgen voor een superieure kwaliteit, maar de Samsung Gear VR heeft het voordeel dat ze meer toegankelijk. Vooral als je één van de gloednieuwe smartphones hebt gekocht. Hier zijn onze favoriete ervaringen met de VR.

Minecraft: GEAR VR EDITION voor de Samsung 

Minecraft in VR? De Gear VR editie is eigenlijk hetzelfde als de mobiele editie, het aanbieden van survival modes en het creëren van de basis computer ervaring. Alleen nu ben je echt ondergedompeld in de wereld. Het spelen in de eerste persoon is een echte reis, maar het kan ook overweldigend zijn. Dit is de reden waarom kunt u overschakelen naar een raam uitzicht, waar het spel wordt gespeeld op een televisie in een korrelig paviljoen. In beide gevallen, als je wilt Minecraft, zult u zeker wilt ervaring in RV hebben. En als je niet weet Minecraft, is het tijd om het te proberen ...

Samsung Gear VR Afbeelding van Samsung

Smash Hit

Smash Hit VR is een bewerking van mobiele games, maar het is nog beter als je ondergedompeld in deze heerlijk destructieve ervaring. Zoals u automatisch worden gedrukt door delen gevuld met minimale geometrie, moet je ballen gooien naar de ramen en sculpturen langs de weg te breken. Het is een arcade-ervaring. Het spel is continu en vereist een zorgvuldige doel om elk stuk glas, die u extra ballen geeft bij elke worp te breken. In RV, het is een schitterende ervaring, vol spanning en mooie shots.

Netflix

Netflix in VR? Yep, de Gear VR levert niet alleen een game-ervaring. U kunt ook genieten van een bioscoopervaring vanuit uw luie stoel! Helaas zijn niet alle films en series van de dienst omgetoverd tot ultra-immersive wonderen op 360 graden. Dus, wat is het doel? Hebben grote scherm bioscoop kwaliteit, zonder zich te verplaatsen van huis. Gewoon op je helm en laat je onderdompelen. Soms sommige content echt profiteert van de "in-your-face" benadering, alsof je er waren!

Samsung Gear VR Afbeelding van Samsung

 

 

Geef een reactie