GEEF EEN CADEAU: Gratis wenskaart bij alle bestellingen + Gratis Deluxe Box bij je bestelling boven €20

Blog

De beste games voor de Nintendo Switch

Met de lancering van de Nintendo Switch op 3 maart is zeker een nieuw record gevestigd. Maar het belangrijkste is natuurlijk de line-up van games. We geven jullie vandaag  vijf van de beste games voor de Nintendo Switch als tip om te spelen. Voor meer informatie over deze games, lees dan snel verder.

Foto van: nintendo.com

 

1. The Legend of Zelda: Breath of the Wild

Foto van: pvplive.net

In de eerste plaats willen wij jou The legend of Zelda presenteren. Voor de Wii U is deze game al een paar jaar geleden op de markt gekomen maar nu is deze geweldige game er dan ook eindelijk voor de nintendo. Het open-wereld avontuur is zeker een pluspunt voor de nieuwe Nintendo. Spelen met de schijnbaar eindeloze spelwereld en eindeloze levels. Erg populair onder de game liefhebbers.

Hier een video om een beter beeld te krijgen bij het spel:

 

2. Mario Kart 8 Deluxe

Mario Kart kent vrijwel iedereen en vind iedereen ook helemaal geweldig. De comfortversie bevat 48 tracks en 42 speelbare karakters. Met uitstekende graphics van een resolutie van 1080p en de drift Turbo instelling zul je gegarandeerd veel plezier met dit mooie spel hebben.

Foto van: nplusx.de

3. Wonder Boy: The Dragon`s Trap

De gepubliceerde game van 1989 is  zeker een van de vele favorieten. Daarom heeft Nintendo ervoor gezorgd dat er een grote remake van dit spel voor de Nintendo Switch is gekomen, met een nieuw geluid en nieuwe graphics. Daarnaast is het altijd mogelijk om over te schakelen naar het origineel.

Foto van: NinMobileNews

4. Snipperclips

Hier is een spel voor onze groep vrienden. In het spel zal je worden voorgesteld als stukjes papier en moet je elkaar kruisen in de tijd om problemen en puzzels op te lossen. Er zijn in totaal drie verschillende werelden, elk met 20 levels. Daarnaast is er een party mode met een nog grotere uitdaging.

 

Foto van: TechnoBuffalo.com und Siliconera.com

Foto van: TechnoBuffalo.com und Siliconera.com

5. Snake Pass

In dit spel ben jij een slang die verschillende opdrachten moet zien te vervullen. Obstakels overwinnen en het verzamelen van portal stenen in de 15 levels van het spel.

Foto van: usgamer.net

Dit zijn vijf van de momenteel beste games voor de Nintendo switch. Gelukkig heeft Nintendo nog steeds super leuke spellen voor ons terwijl jij dacht dat de Nintendo allang uit ons beeld was verdwenen.

The Legend of Zelda: Breath of the Wild
Mario Kart 8 Deluxe
Wonder Boy: Trap The Dragon's
Snipperclips
Snake Pass
Welk van deze 5 spellen vind jij het leukst? Of weet je nog een ander leuk spel voor de nieuwe Nintendo? Schrijf een reactie hieronder!

 

Geef een reactie