Gratis cadeauverpakking en persoonlijk kaartje bij jouw hoesje.

Blog

De beste lifestyle apps

Tegenwoordig heeft iedereen een telefoon die elke dag gebruikt wordt. We lezen onze e-mail op onze telefoon, we luisteren er muziek mee, we gebruiken het als wekker of we gebruiken het als navigatiesysteem. Maar we gebruiken onze telefoon ook voor apps die ons leven net iets gemakkelijker maakt. Kortom we kunnen niet meer zonder telefoon. Lees snel verder om erachter te komen wat de beste lifestyle apps zijn.

We hebben de beste lifestyle apps ingedeeld in categorieën:

  • Productiviteit
  • Eten en drinken
  • Gezondheid
  • Winkelen
  • Reizen
  • Financiën

Productiviteit

IFTT

' If This, Then That' is een geweldige app om je productiviteit te verhogen. Je kunt de app alles laten doen wat jij wil. Wil je elke ochtend de weersvoorspelling van de dag ontvangen? Of wil je een melding ontvangen wanneer het product op eBay eindelijk weer te koop is? Of wil je je partner een automatisch een sms'je sturen als je in een supermarkt bent? Geen probleem IFTT kan dit allemaal! De app kan ook al je apparaten verbinden met je apps, om ze samen te laten werken.

Het is heel gemakkelijk om de app in te stellen. Er is een duidelijk proces opgesteld. Het enige wat je hoeft te doen is het kiezen van de "if-statement" en vervolgens de "then-statement"

ifttt, beste lifestyle apps Bron: https://ifttt.com/

SwiftKey

In plaats van elke letter in te typen tijdens het schrijven van een tekst kun je ook heel eenvoudig van letter naar letter vegen met de app SwiftKey. Bovendien kan de app ook leren van wat je typt en je suggesties geven voor nieuwe teksten die daarop gebaseerd zijn. Deze functie werkt ook op een ' normaal'  toetsenbord en bevat zelfs emoij's.

Bovendien kun je ook in twee talen typen zonder dat je je toetsenbord moet wijzigen. Je hoort het al deze app gaat je heel veel tijd besparen!

swiftkey, beste lifestyle apps Bron: https://swiftkey.com/

Eten en drinken

OpenTable 

Met deze app kun je niet alleen het perfecte restaurant voor het diner vinden, inclusief beoordelingen, routebeschrijving en openingstijden, maar je kunt ook meteen een tafel reserveren. Je kunt de app ook toestemming verlenen om je agenda te openen, zodat je precies kunt zien wanneer je beschikbaar bent. Boven alles kun je met deze app ook je rekening betalen! Deze app heeft een plekje verdiend in de beste lifestyle apps.

OpenTable, restaurants, diner, reserveringen, beste lifestyle apps Bron: https://play.google.com/store/apps/

Billr

Stel je voor dat je je vrienden ontmoet voor het avondeten in het geweldige restaurant dat je op OpenTable hebt gevonden. Iedereen heeft heerlijk gegeten, en dan brengt de ober de rekening. Nu moet je uitzoeken hoeveel iedereen moet betalen, dit kan best vervelend zijn.

Download de app Billr die de rekening automatisch voor je splits! De app stuurt iedereen een kopie van de gesplitste rekening.

beste lifestyle apps, billr Bron: http://hiconsumption.com/2012/05/bill-splitting-iphone-app-by-billr/

Gezondheid

Runtastic Sleep Better

Runtastic staat vooral bekend om hun fitness apps, maar de app kan je ook helpen om je slaapcyclus te volgen, waardoor je beter kunt slapen. Natuurlijk zijn er veel apps die dat kunnen, maar met deze app kun je externe factoren toevoegen, zoals trainingsgewoonten of cafeïne gebruik, zodat je gemakkelijk de problemen kunt achterhalen.

slaap beter, slaap cyclus, beste lifestyle apps Bron: https://play.google.com/store/apps/

MapMyRun

MapMyRun heeft alles wat je nodig hebt! De app houdt niet alleen je afstand bij, maar laat je ook je favoriete routes opslaan en nieuwe routes ontdekken in je omgeving. Nadat je je snelheid, afstand en verbrande calorieën hebt bijgehouden, worden je gegevens weergegeven  in diagrammen en grafieken, zodat je deze gemakkelijk kunt analyseren.

Bovendien biedt deze app je audio coaching en trainingsplannen aan om je te helpen je doelen te bereiken. Onze favoriete functie van deze app is dat je verbinding kunt maken met je vrienden, samen uitdagingen kunt aangaan en gemeenschappelijke doelen kunt stellen.

mapmyrun,, beste lifestyle-apps Bron: https://www.mapmyrun.com/app

Winkelen 

Package Tracker

Ben je een online shop a holic? Dan is de Package Tracker app echt iets voor jou. Met deze app kun je je bestelling volgen. De app zoekt automatisch in je e-mail naar nieuwe orderbevestigingen en volgnummers. De app laat je alle gegevens in één oogopslag zien, zoals de artikelen, de geschatte leverdatums en alle andere belangrijke gegevens.

slice, Package Tracker, bestelling volgens, online winkelen, beste lifestyle apps Bron: https://itunes.apple.com/us/app/

Zo kun je ook een telefoonhoesje ontwerpen bij GoCustomized en deze met de Package Tracker volgen!

The Hunt

We hebben het allemaal wel eens meegemaakt. Je ziet iemand lopen met een geweldige outfit die je ook graag zou willen, maar je hebt geen idee waar je de outfit kunt kopen. Met de app The Hunt kun je een foto van het item uploaden en andere leden van de app kunnen reageren als zij het item hebben gezien. Je kunt ook andere om feedback vragen over je outfit!

winkelen, beste lifestyle apps Bron: https://play.google.com/store/apps/

Reizen

Packpoint

Reizen is leuk, maar voordat je op reis kunt moet je je koffer inpakken. Voor sommige is dit een lastige opgaven. Als je altijd bang bent om iets te vergeten of je hebt altijd de neiging om veel te veel mee te nemen, dan is de Packpoint app echt iets voor jou! De app analyseert de weersvoorspelling voor je reis, vraagt je naar je geplande activiteiten en geeft je een lijst met basisitems die je nodig hebt voor elke reis. Nadat je alles hebt ingevuld krijg je een complete lijst met items die je nodig hebt voor je reis. Je kunt de lijst ook delen met je reisgenoot (en).

inpak lijst, reizen, packpoint, beste lifestyle-apps Bron: https://play.google.com/store/apps/

Get The Flight Out

De app "Get The Flight Out" is voor iemand die houdt van spontane uitstapjes. Het enige wat je hoeft te doen is je luchthaven invoeren en de app toont je alle beschikbare last minute vluchten. De app laat je de beste deal zien.

Financiën

Splitwise

Splitwise is geweldig app om gedeelde uitgaven bij te houden. Of je nu in een gedeelde flat woont, met een groep vrienden op reis gaat, of de kosten van een verjaardagscadeau met iemand wil delen, je kunt de app voor alles gebruiken.

Je hoeft alleen het type kosten in te voeren, de kosten, een categorie en wie er heeft betaald.  De app laat vervolgens zien hoeveel iedereen moet betalen.

splitwise, kosten delen, beste lifestyle apps Bron: https://www.splitwise.com/

Mint

Nu je je gedeelde uitgaven kunt bijhouden, kun je met de Mint app je persoonlijke financiën bekijken. De app Mint kan je rekeningen, bankafschriften, loonstroken en zelfs investeringen analyseren. Vervolgens worden ze netjes geordend zodat je alles in één oogopslag kunt zien.

Mint is absoluut een van de beste lifestyle apps die er zijn!

Mint, rekening, beste lifestyl apps Bron: https://www.mint.com/

Nu zijn wij heel benieuwd naar jouw favoriete lifestyl apps! Laat het ons weten in de comment.

Geef een reactie