Blog

De beste manier om je telefoonhoesje schoon te maken

Tegenwoordig is iedereen in het bezit van een telefoon. We nemen ze overal mee naar toe. Het is daarom van belang om ervoor te zorgen dat je telefoon goed beschermd wordt tegen stoten en krassen. De meesten mensen gebruiken om deze reden een telefoonhoesje, het is echter mogelijk dat je hoesje zijn oorspronkelijke kleur verliest of verkleurd raakt door slijtage. Wil je weten hoe je telefoonhoesje er weer als nieuw uitziet? Lees dan snel verder!

Telefoonhoes maken Bron: https://www.instagram.com/gocustomized

Softcase hoesje

Laten we beginnen met de softcase hoesje. Het is het populairste hoesje die een goede bescherming biedt tegen stoten en krassen. Bij GoCustomized kun je zelf een telefoonhoesje maken met je favoriete foto of ontwerp. Een softcase hoesje is heel eenvoudig om schoon te maken. Je kunt het hoesje schoonmaken met een natte doek. Voor vuil dat niet weggaat met de natte doek kun je ook een speciale gum gebruiken, maar als je dit niet zit zitten kun je het hoesje ook mee wassen met je kleren in de wasmachine op 30 graden.

Hardcase hoesje 

Het hardcase hoesje kost je minder moeite om schoon te maken, doordat het hoesje een kladde oppervlakte heeft. Als er wel vuil op het hoesje is gekomen, kun je dit verwijderen met een natte doek. Om het hoesje weer te laten glanzen kun je ook nat doekje gebruiken om het er weer als nieuw uit te laten zien.

Hardcase hoesje maken Bron: https://www.instagram.com/gocustomized

Portemonnee hoesje 

De portemonnee hoesje is erg populair dankzij de functionaliteit van het hoesje. Het portemonnee hoesje biedt je de mogelijkheid om al je pasjes, contact geld en je telefoon op een plek te bewaren. Om je portemonnee hoesje een unieke uitstraling te geven kun je ook je eigen telefoonhoesje maken. Het portemonnee hoesje wordt in de meeste gevallen gemaakt van imitatieleer. Dit heeft enkele voordelen ten opzichte van echt leer. Je kunt ook dit hoesje weer eenvoudig schoonmaken met een natte doek.

Houten hoesje

Als je je telefoon een stoere maar ook elegante uitstraling wil geven, dan is het houten hoesje echt iets voor jou. Het houten hoesje is minder gevoelig voor vuil dan de andere telefoonhoesjes. Gebruik een vochtige doek om je houten hoesje schoon te maken. Als je het hoesje weer wil laten glanzen zijn er veel houtverzorgingsproducten producten die je kunt gebruiken.

Houten hoesje maken Bron: https://www.instagram.com/gocustomized

Als je het aan ons vraagt is geen een telefoonhoesje hetzelfde. Daarom bieden wij je de mogelijkheid om je eigen telefoonhoesje te maken met je favoriete foto of ontwerp. In onze gebruiksvriendelijke customizer is het heel eenvoudig om een telefoonhoesje te maken. Het enige wat je hoeft te doen is het type hoesje uit te kiezen die bij jou past, je favoriete foto uploaden en deze bewerken met bijvoorbeeld teksten, stickers en filters. Als je nog meer uitleg wil over hoe je een hoesje kunt ontwerpen in onze customizer kun je hier een kijkje nemen!

Laat ons in de comment weten welk hoesje jouw favoriet is!

 

Geef een reactie