Blog

De beste muziek streaming sites

De dagen waarin je muziek moest downloaden om op je MP3-speler te zetten liggen ver achter ons. Het is niet meer nodig om een album of track te kopen (of illegaal te downloaden). Streaming sites hebben de manier waarop wij muziek luister compleet veranderd. Daarom gaan we vandaag kijken naar de 3 beste muziek streaming sites.

beste muziek streaming sites Afbeelding van Stuff.tv

Beste Muziek Streaming Sites

1. Spotify

beste muziek streaming sites Afbeelding van Spotify.com

Als we praten over muziek streaming sites, dan gaat het vaak over Spotfy. Binnen een paar seconde kun je toegang hebben tot de complete discografie van een artiest, een afspeellijst maken en nummer zoeken in de bibliotheek (meer dan 30 miljoen!). Je kunt daarnaast ook een abonnement nemen, Spotify Premium. Als je er niet voor wilt betalen, bereid je dan vast voor om om de 3 nummers een reclame te horen.

 

2. Tidal

beste muziek streaming sites Afbeelding van Tidal.com

Ontworpen door Jay-Z en ondersteund door vele celebraties, kun je bij Tidal exclusieve track horen zoals het laatste album van Beyoncé en andere artiesten die toestemming hebben gegeven. Als je echt van muziek houdt en opzoek bent naar hoge kwaliteit nummers, dan kun je bij Tidal voor een paar euro per maand de HiFi optie nemen.

 

3. Apple Music

Beste muziek streaming sites Afbeelding van Apple.co.uk

Als jij een iPhone hebt, dan is Apple Music misschien wel het meest geschikt voor jou. Je hebt de applicatie vast wel eens geopend en sinds kort heeft 'Music' dus ook een nieuwe feature. Apple Music heeft een bibliotheek met over 30 miljoen nummers die je ook offline kunt luisteren als je wilt. Voor Android gebruikers is de app beschikbaar in Google Play!

 

Welke muziek streaming site is jouw favoriet? Gebruik jij een andere? Laat het ons weten in een reactie!

Geef een reactie