Blog

De beste nerd accessoires op de markt

Ben je er trots op om een nerd te zijn? Of ben je misschien opzoek naar een grappig cadeau voor een van je vrienden? In dit artikel lees je de beste nerd accessoires die er bestaan!

nerd

Star Wars eetstokjes

nerd eetstokjes Afbeelding van GetDigital

May the force (of eating sushi) be with you! Met deze Star Wars eetstokjes kun je sushi eten in stijl, net zoals Obi-Wan zou doen. Tip: gelukkig zijn dit geen echte lasers, dus je kunt de sushi gewoon in één keer in je mond stoppen.

 

Nerdy phone case

nerd phone case

Programming jokes. Iedereen kent ze, maar bijna niemand snapt ze. Diegene die ze snappen voelen zich daarom ook ontzettend slim. Als je het intellect van jouw vriend wilt complimenteren dan kan je als verassing één van deze grappen op een van onze gepersonaliseerde telefoonhoesjes zetten! Beter kan niet!

 

De humping dog USB-Stick

Deze humping dog USB-stick loopt wel heel hard van stapel! Zorg er wel voor dat je laptop single is voordat je deze USB-stick erin stopt.

T-Shirts zijn de perfect  nerd accessoire

nerd tshirt Afbeelding van Creditpress.co.uk

 

Met een grappig nerd t-shirt kan je iedere dag laten zien hoe slim te bent. Wie weet, misschien moet er wel een leuk gamer meisje om lachen. En poef! Daar is jouw prinses!

 

Ferrari geluid voor jouw kleine auto

 

 

Wil je graag indruk maken op jouw vrienden met een Ferrari, maar je hebt een kleine, compacte Volkswagen? Geen probleem, je kan ze verassen met het klassieke Ferrari geluid. Je hebt bijna een volledige Ferrari experience met de “Sound Racer”! Sound Racer herkent de snelheid van je auto en voegt een realistisch sportauto geluid er aan toe. Van nu af aan, kun je je voelen als een echte race auto coureur, ongeacht de auto die je rijdt.

Brein ijsklontjes

 

nerd ice cube Afbeelding van Amazon

Normale ijsklontjes zijn saai. Ze zijn vierkant en hebben geen persoonlijkheid. Maar op internet kun je van alles vinden. Wat dacht je van een bevroren brein die je kan verkoelen op een hete dag? Voor nerds is er niks beters dan ijs koude intelligentie.

 

Office drones

nerd drone Afbeelding van Staples

Elke moderne start-up heeft er een nodig voor een spannende lunch, de office drone. Natuurlijk, wij bij GoCustomized waren er snel bij en hebben vaak luchtgevechten met elkaar!

Wat was jouw favoriete nerd accesoire? Laat het ons weten in een reactie!

 

Geef een reactie