Blog

De Beste Samenwerkingen van 2016

Bij GoCustomized kun jij je eigen, gepersonaliseerde telefoonhoesje maken. Wij horen natuurlijk graag wat onze klanten daarvan vinden en hebben daarom samenwerkingen met bloggers. Vandaag gaan we kijken naar de beste samenwerkingen van 2016!

samenwerkingen van 2016 Sabrina Musco Image from Sabrina Musco

Frankrijk

Samenwerkingen van 2016 Afbeelding van Marielladreams.com

Laten we beginnen met een van onze bijzonderste hoesjes; het hoesje van kurk. Dit prachtige hoesje, die is gemaakt door Marielladreams, heeft niet echt een introductie nodig. Hoe kun je de dag beter beginnen, dan met een inspirerende quote en een bakkie koffie.?!

Spanje

Samenwerkingen van 2016 Afbeelding van You-arethe-one.com

Dit is een hoesje met een van onze meest verkochte designs; de kleurrijke, roze flamingo's! Wil jij dit ontwerp ook graag op je hoesje? Selecteer hem dan in de ontwerpmodule op onze website. Waar wacht je nog op?

Het Verenigd Koninkrijk

Samenwerking van 2016 LazyDaisyJones Afbeelding van LazyDaisyJones

We werken niet alleen samen met bloggers, maar ontvangen ook regelmatig prachtige plaatsen van onze klanten op Instagram. Op deze foto zie je een van onze nieuwe producten; de powerbank. Nu kun je jouw powerbank helemaal naar eigen smaak ontwerpen. Hoe leuk is dat?!

Duitsland

Samenwerkingen van 2016 Afbeelding van Happiness-is-the-only-rule.de

Weer een speciaal hoesje! Er is toch niets zo mooi als een stijlvol houten hoesje met een gegraveerd design? Dit hoesje met een krachtige quote is gemaakt door een blogger in ons buurland!

Nederland

Samenwerkingen van 2016 Afbeelding van Marjolean.nl

GoCustomized is van oorsprong een Nederlands bedrijf, dus vanzelfsprekend zijn er veel samenwerkingen met Nederlandse bloggers. Wij laten af en toe ook een iPad hoesje van ons reviewen om te zien wat klanten hier van vinden. Wat vind jij van dit ontwerp? Wij vinden hem erg tof!

Italië

Samenwerkingen van 2016 Afbeelding van Lebalzi.it

Het laatste land waar wij veel samenwerkingen mee hebben is Italië, het land van de mode.  Het ontwerp en de foto van het hoesje zijn prachtig!

Wat vind jij van deze samenwerkingen van 2016? Laat het ons weten in een reactie!

Ben jij een blogger of vlogger? Stuur een berichtje naar support@gocustomized.com. Misschien sta jij dan volgend jaar wel in dit lijstje!

Geef een reactie