Gratis cadeauverpakking en persoonlijk kaartje bij jouw hoesje.

Blog

De beste smartwatches

Hoe klein ze ook zijn, smartwatches kunnen een echte toevoeging zijn aan jouw smartphone. Je kunt er snel iemand mee bellen, van nummers switchen, kijken welk weer het wordt, je kalender bekijken, en nog veel meer! Vandaag gaan we kijken welke smartwatches de beste zijn! Blijf lezen als je er over denkt om er eentje te kopen!

smartwatches Afbeelding van Wsj.com

1. Apple Watch Series 2

smartwatches Afbeelding van Wareable.com

Ik moest de lijst wel beginnen met een van de bekendste technologie giganten, we kennen het bedrijf allemaal: Apple. Apple's smartwatch is echte innovatie. De Apple Watch Series 2 lijkt veel op z'n voorganger, maar hij is helderder (waardoor je deze eenvoudiger in de zon kunt gebruiken), heeft een betere microfoon en hij is waterbestendig. Dankzij de GPS en Apple Health applicaties, is dit horloge ook perfect voor atleten! Je kunt deze gadgets al voor €319 kopen.

 

2. Samsung Gear S2

smartwatches Afbeelding van Samsung.com

De Samsung Gear S2 heeft de beste gebruikerservaring. Het draaibare rondje om het scherm is een echte plus, hiermee kun je namelijk eenvoudig tussen applicaties wisselen en hoef je dus niet oneindig lang te scrollen. Daarnaast is de kans dat je de verkeerde applicaties aanklikt hierdoor ook verminderd. Maar omdat deze smartwatch draait op Tizen OS en niet op Android, zijn er maar een paar applicaties beschikbaar. Je kunt deze voor €349 om je pols hebben.

 

3. Pebble Time Steel

smartwatches Afbeelding van Techcrunch.com

Eerlijk gezegd had ik nog nooit van dit merk gehoord, maar het blijkt dat ze op het gebied van smartwatches veel succes hebben! De Pebble Time Steel heeft een permanent beeldscherm, wat erg handig is als je daadwerkelijk de tijd wilt weten (waar horloges natuurlijk voor bedoeld zijn ;-)). Dit horloge gaat meer dan een week mee op een volle batterij, terwijl de Apple Watch maar één dag mee gaat. Je kunt dit horloge kopen voor €250.

 

Je kunt ook andere smartwatches vinden die wat goedkoper zijn, maar die hebben ook minder features. Jij bepaald! Welke vind jij het mooist? Laat het ons weten!

 

Geef een reactie