MOEDERDAG SALE: Gratis wenskaart bij alle bestellingen + Gratis Deluxe Box bij je bestelling boven €20

Blog

De beste telefoon aanbiedingen van de maand

Een leven zonder een smartphone, het is nauwelijks voor te stellen. Zij zijn onze dagelijkse vriend en ondersteunen ons in het dagelijks leven, bijvoorbeeld door naar het dichtstbijzijnde restaurant te gaan of gewoon om naar muziek te luisteren. Helaas worden smartphones duurder en heeft niet iedereen behoefte en het geld voor de nieuwste top-smartphone. Lees verder om de beste mobiele aanbiedingen van de maand te vinden!

Afbeeldingsresultaat voor iphone 8 Bron: Apple.com

Samsung Galaxy J3 (2016)

Paradigit geeft flinke korting op de Samsung Galaxy J3 (2016). De originele prijs is 189 euro incl. btw, deze maand is het maar voor 129 euro! Mocht je interesse in deze telefoon hebben is het natuurlijk belangrijk om het goed te beschermen. Neem een kijkje in ons assortiment wij hebben verschillende hoesjes voor de  Samsung J3 (2016).

Samsung Galaxy J3 (2016) - 8 GB - Zwart Bron: paradigit.nl

HTC U Ultra - 4G - 64GB

Bij bol.com komen ze deze maand met een korting van 51% op de HTC U Ultra! De normale prijs is 699,-, deze maand kan je het kopen voor 345,-. Dit innovatieve toestel kan je bijna niet laten schieten. De telefoon past zich helemaal aan naar jou gewoontes en wensen.

Image result for HTC U Ultra - 4G - 64GB bol.com

Samsung Galaxy Note 8

Bij coolblue.nl komen ze met een actie wat niet direct een korting is op de Samsung Galaxy Note 8, maar wanneer je je oude telefoon inruilt krijg je op de normale prijs die zij betalen voor je telefoon, nog is 100 euro er boven op wanneer je de Samsung Galaxy Note 8 koopt. Wanneer je van plan bent om deze telefoon aan te schaffen neem zeker dan een kijkje op de website van coolblue! De Samsung Galaxy Note 8 heeft natuurlijk ook de juiste bescherming nodig. Ontwerp een hoesje bij GoCustomized voor de Samsung Galaxy Note 8 hier.

samengesteld product Galaxy Note 8 Zwart Bron: coolblue.com

Welk aanbod vindt jij het beste? Of weet jij nog super aanbiedingen? Laat het ons weten!

Geef een reactie